Om Veteranan

Vi passerer Bjønnmyra
Vi passerer Bjønnmyra Foto: Magne Krosby

Veteranan (VeTT) er en gruppe i Trondhjems Turistforening som arrangerer turer for voksne TT-medlemmer. Her møtes likesinnede for å gå tur sammen og for å dele de gledene naturen byr på. Trivsel og sosialt samvær kombinert med fysisk aktivitet og med naturopplevelser ispedd kultur og humor, er kjennemerket for turene våre. Veteranan ønsker kontakt med alle som kan tenke seg å slå følge. 2021 er det 22. driftsåret vårt.

Registrerer deg som medlem av Veteranans eget medlemsregister og du vil få tilsendt turprogramet, nyhetsbrev og andre medlemstilbud gjennom året. Betal medlemskap i Trondhjems Turistforening, og veteranmedlemskapet er inkludert, helt gratis. Send en e-post til: Magne Krosby (magne2011@gmail,com) og du blir registrert på veteranans egen medlemsliste.

Tirsdagstreff

Den første tirsdagen i hver måned, unntatt i juli og august er det bare å ta turen Ringve museum mellom kl 12 – 14.  Her treffer du hyggelige turfolk som har tid til en turprat og en kopp kaffe. Du får informasjon om turer som har vært og turer som kommer. Vi prøver også å ha et lite kunstnerisk innslag. Inntil videre er det obligatorisk påmelding til dette arrangementet og Kr 60 i fotskatt. Kafeen er åpen.

Mulige endringer på dette tilbudet blir sendt ut på nyhetsbrev fortløpende.

Treff på Rønningen

Hver torsdag hele året, unntatt på helligdager, møtes vi som ønsker på Rønningen i tolvtiden til en kopp kaffe og en hyggelig prat med gode veteranvenner og skriver oss inn i gjesteboka. I tidsrommet når Rønningen er stengt på sommeren, har vi med termos og matpakke og sitter ute på terrassen.

Facebook

Vi har ei egen facebookgruppe hvor vi viser bilder og stoff fra turene våre og ellers saker som vedrører Veteranan i Trondhjems Turistforening. Der kan det også finnes informasjon om kommende hendelser og endringer på aktivitetene våre. Ønsker du medlemskap i gruppa vår: Søk opp "Veteranan i TT" på facebook og be om medlemsskap.