Til topps 2022  - 8. mai til 16. oktober

Til Topps er et turtilbud utviklet av Trondhjems Skiklub og Trondhjems Turistforening. 2022 er 21. året på rad vi gjennomfører dette turtilbudet. Det er 10 topper med i tilbudet, og i appen UT kan du melde deg på listen og sjekke inn. Du finner listen her, eller søk i appen etter Til Topps 2022. Når du besøker toppene må du sjekke inn via appen, ikke nettleseren på telefonen, og du må ha registrert bruker. Det er også en registreringstavle med et kodeord på hver topp, kodeordet kan du notere i brosjyren for Til Topps. Les mer om hvordan du bruker UT-appen til å registrere besøk her.

Brosjyre med registreringskort

Du kan også bruke brosjyren med registrering av kodeordene som tidligere. Last ned årets brosjyre med registreringkort her.

Deltakermerket

Alle som klarer 1 post kan kjøpe deltakermerket.
Alle som klarer minst 6 poster i løpet av sommeren kan kjøpe "Til Topps"-kjentmannsmerket.
Det finnes også egne merker for de som greier kravet 2, 3, 5 og 10 ganger.

Merkene koster kr 40 pr. stk og selges hos:
Trondhjems Turistforening, Sandgata 30, ........tlf. 73 92 42 00
Trondhjems Skiklub, Skistua, ............................ tlf. 72 56 03 31
Axel Bruun Sport, Prinsens gate 30, ...................tlf. 73 53 20 93

Slik bruker du UT-appen til å sjekke inn til Til Topps 

Med UT-appen kan du "sjekke inn" og samle på turposter, fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet i UT-appen. Du kan konkurrere mot deg selv eller delta på ulike konkurranser som Til Topps. UT-appen er tilgjengelig for alle og helt gratis å bruke. 
 
Det eneste du må gjøre er å opprette en UT-brukerkonto og laste ned siste versjon av UT-appen, hvis du ikke allerede har gjort det. Deretter kan du søke opp Til Topps 2022 i søkefeltet for å finne listen for årets konkurranse, eventuelt følge denne linken. Følg listen, og sjekk inn på toppene når du er der.

Hvordan får jeg tak i UT-appen? 

UT-appen er tilgjengelig for iPhone og Android-telefoner og kan lastes ned i respektive app-butikker. Appen er gratis. 

Slik sjekker du inn i UT 

  1. Før turen kan du sjekke UT.no eller UT-appen for å se om det er noen turer og turmål som frister. Bruk UT som et planleggingsverktøy som gir deg informasjon over turmulighetene. 

  1. Ta med deg telefonen din på tur og bruk gjerne UT-appen underveis for å sjekke kartet eller finne informasjon om turen du er på. 

  1. Når du har kommet frem til turmålet ditt kan du åpne UT-appen og trykke på hytta eller stedet du er på. 

  1. På alle steder og hytter i appen vil det være en knapp som heter "SjekkUT". Trykk på denne for å registrere besøket ditt. OBS, du må være nærmere enn 75 meter for å kunne registrere et besøk. 

  1. Etter at besøket er registrert kan du skrive i gjesteboka og dele turopplevelsen din med andre brukere av UT. 

  1. Til slutt kan du skryte litt av deg selv, nyte resten av turen og drømme om neste turmål :) 

DITT MEDLEMSKAP BETYR MYE

Gjennom ditt medlemskap gjør du det mulig at vi kan lage slike tilbud som Til Topps. Vi takker for at du er med å bidrar til at dette tilbudet blir videreført.
Et medlemskap i TT er også automatisk medlemskap i  DNT og dette medlemskapet har aldri vært mer verdt. Det går med på å sikre at hytte og rutetilbudet fortsatt er der når vi har kommet oss igjennom disse utfordrende tidene.​​​​​​​ DNT har 550 hytter og over 22 000 km med merket sti over hele landet, og det er mange muligheter for en spennende og opplevelsesrik sommer i Norge. 

Bli medlem i dag!


Samarbeidspartner:

Arrangører: