Velkommen til Rønningen  Gård  i  leinstrandmarka

Rønningen i vinterdrakt
Rønningen i vinterdrakt Foto: Jesper Jørgensen

Serveringsstedet Rønningen holder stengt pga. COVID19

SERVERINGSSTEDET FOR TURFOLKRønningen er et populært turmål og et naturlig knutepunkt for turer i området med start fra Granåsen, Skogly og Smistad.  I tillegg til inneservering er det tilrettelagt med sitteplasser ute og muligheter for bålgrilling.

Hytta er et naturlig knutepunkt for turer i området med start fra blant annet Skogly, Smistad og Granåsen. Fra parkeringsplassen/bommen på Smistad er det fin grusvei helt inn til Rønningen, og det er lett å komme dit med barnevogn eller rullestol. Veien er ca 3 kilometer lang. På Rønningen serverer vi varme drikker, nystekte kanelboller og vafler, hjemmebakt kake og enkle kioskvarer. I tillegg kan du på onsdager teste ut våre velsmakende hytteburgere, serveres fram til kl. 19.30. På torsdager er det middagsservering fra kl. 15 til 19.30. Anbefales!

Rønningen er også en flott ramme for firma-arrangementer eller enkle selskaper. Vi har møteromsutstyr og kan skreddersy ditt opplegg! Mer informasjon finner du her:https://www.tt.no/kurs-og-mter-p-rnningen/ eller ta kontakt på ronningen@dnt.no for mer informasjon.