Rønningen  Gård  i  leinstrandmarka

SERVERINGSSTEDET FOR TURFOLK

Til Informasjon !Vi holder stengt den 28 oktober til 1 november 2019 grunnet opplæring og jobbe videre med Rønningen Gård


Åpningstider 2019 på Rønningen Gård

Tirsdag       11:00 - 15:00

Onsdag       11:00 - 20:00

Tordag        11:00 - 20:00

Lørdag        10:00 - 16:00

Søndag       10:00 - 16:00

Vi har egne åpningstider i skoleferiene og høytider samt nasjonale merkedager.

https://www.tt.no/ronningen-aapningstider/Rønningen er et populært turmål og et naturlig knutepunkt for turer i området med start fra Granåsen, Skogly og Smistad.  I tillegg til inneservering er det tilrettelagt med sitteplasser ute og muligheter for bålgrilling.

Hytta er et naturlig knutepunkt for turer i området med start fra blant annet Skogly, Smistad og Granåsen. Fra parkeringsplassen/bommen på Smistad er det fin grusvei helt inn til Rønningen, og det er lett å komme dit med barnevogn eller rullestol. Veien er ca 3 kilometer lang. På Rønningen serverer vi varme drikker, nystekte kanelboller og vafler, hjemmebakt kake og enkle kioskvarer. I tillegg kan du på onsdager teste ut våre velsmakende hytteburgere, serveres fram til kl. 19:30. På torsdager er det middagsservering fra kl. 15 til 18:30. Anbefales!

Rønningen er også en flott ramme for firma-arrangementer eller enkle selskaper. Vi har møteromsutstyr og kan skreddersy ditt opplegg! Ta kontakt på ronningen@tt.no for mer informasjon.

Følg Rønningen Gård på Facebook


Sjekk været til Rønningen Gård på  YR.no

For spørsmål om bevertning andre dager, ta kontakt på ronningen@dnt.no

Adkomst med buss

Buss 23 til VM-anlegget i Granåsen. Konsulter AtB for rutetider.               

Rønningen Gård på UT.no