RETT UT TURER DER DU BOR

RETT UT i hverdagen
RETT UT i hverdagen Foto: Kinge Røstad

Trondhjems Turistforening ønsker å legge til rette for at folk skal kunne drive med hverdagsfriluftsliv der de bor.  Vi har vi kalt nærturtilbudet vårt RETT UT.  Satsingen bygger på  tre grunnpilarer: 1) Organiserte turer med turleder. 2) Turaktiviteter folk kan gjennomføre på egenhånd. 3) Fysisk tilrettelegging (skilting og merking av nærturer samt bidra til at turstiene i marka blir vedlikeholdt).

Det er RETT UT-turer tirsdag formiddag og onsdag kveld gjennom hele året, unntatt ferieperioden fra slutten av juni til slutten av august. De organiserte turene er en ypperlig arena for trygge og gode turopplevelser sammen med andre. Se turene HER.

La deg inspirere til å komme deg mer ut på tur der du bor. TT har etablert et turkonsept der vi har lagt ut en rekke digitale turposter i Trondheim, Melhus og Malvik. Mer info finner du HER.
Du finner også mange forslag til turer i Trondheimsområdet på UT.no.

I et samarbeid mellom TT og Trondheim kommune er det nå merket og skiltet 8 av i alt 10 bynære rundturer i Trondheim. Oversikt over turene finner du HER. ​​​​​​​
​​​​​​​TT bistår også Trondheim bydrift med dugnadsinnsats for å holde turstiene i marka i god stand.