Bestill en pakketur

Her er pakketurene der du kan bestille hele turen i en og samme booking.


Norge på tvers

120 km. 7 dager
Norge på tvers er en unik ekspedisjonsopplevelse som vil gi deg minner for livet. Turen går langs den offisielle «Norge på Tvers»-ruta, langs 63º nord. Her følger du turistforeningens merkede ruter og overnatter på betjente- og selvbetjente hytter. Da slipper du å bære telt, sovepose og mat. 

Trekanten i Trollheimen

Det er ikke uten grunn at “Trekanten”  i Trollheimen, turen mellom Gjevilvasshytta, Trollheimshytta og Jøldalshytta, kan smykke seg med en plass på listen over de 10 mest populære fjellturene i landet. Trekanten har havnet på samme liste som de kjente turmålene Galdhøpiggen, Besseggen og Preikestolen.

  

DETTE VIL KANSKJE OGSÅ INTERESSERE DEG:


NYHET: Book hele hytta

Vi har valgt ut tre hytter med fine dagsturmuligheter der hele hytta kan bookes eksklusivt slik at dere får ha den helt for dere selv. Dette er et nytt tilbud som vi vil prøve ut i hele 2021. Pga Covid-19 og lave besøkstall på disse hyttene ønsker vi å prøve ut om dette er en ordning som vil fungere bedre på disse tre hyttene. Her kan du booke hytta og ferie jul, romjul eller nyttår sammen med familie og venner. Du kan også booke hytta i vinterferien eller påskeferien om du ønsker det. Deler av sommerferien kan også legges til en av disse hyttene. Eller du kan booke en weekend eller langweekend på disse hyttene. Mulighetene er mange, her er det "først til mølla"-prinsippet som gjelder.

Dindalshytta

Les mer om hytta og mulighetene her.

Book Dindalshytta her

Orkelsjøhytta

Les mer om hytta og mulighetene her.

Book Orkelsjøhytta her

Kjølihytta

Les mer om hytta og mulighetene her.

Book Kjølihytta her

Booking på betjente hytter

TT har også betjente hytter som du kan booke plass på i sesong. Book plass her.

Booking på selvbetjente hytter

TT har også selvbetjente hytter som du kan booke hele året. Book plass her.