Har du skrivekløe?

Enten du har erfaring som skribent fra tidligere eller kunne tenke deg å begynne å skrive, så har du mange muligheter til å bidra på TTs ulike plattformer, både på papir og digitalt. TT utgir hvert år en årbok, samt friluftsmagasinene Sommer- og Vinter-Glede. I tillegg publiserer vi redaksjonelt innhold på flere digitale plattformer, bl. a. på tt.no og UT.no. 

Bli en av TTs ressurspersoner

I TT vil du ha gode muligheter til å prøve deg som skribent. Du vil få konkrete oppgaver og utfordinger som å skrive artikler til årboka, lage reportasjer og intervjuer til friluftsmagasinene våre samt lage artikler og nyhetsstoff til nettsidene. Er du i tillegg interessert i å ta bilder som kan illustrere det du skriver, er det et stort pluss. 

Å få konkret skriveerfaring og kunne vise til ting du har laget som er blitt publisert på papir eller digitalt, vil være verdifullt hvis dette er kompetanse du ønsker å utvikle. Gjennom å bidra i TT som frivillig vil du få tilbud om å delta på aktuelle kurs/temakvelder som foreningen arrangerer.

Dersom du synes dette høres interessant ut, kan du ta kontakt med TTs redaktør Asgeir Våg: asgeir.vaag@dnt.no