hytte-til-hytte  turer

Fjellturer er blant de mest voksende fritidsaktivitetene for tiden. Her har vi funnet fram til hytte-til-hytte turer som garantert vil gi deg minner for livet.  


1. Trekanten i Trollheimen

Turklassikeren «Trekanten» i Trollheimen er på den offisielle lista over de ti mest populære fjell-turene i landet. Vinterrutene mellom de tre betjente hyttene involvert er kvistet fra 1. til 22. april. 2. Ramfjellet Rundt

Denne herlige vinterturen starter fra Stordalen i Meråker og første etappe går til Ramsjøhytta som ligger i praktfulle omgivelser med vid utsikt mot Fongen-massivet. Neste dag går turen til Schulz-hytta, «storstua» med den herlige atmosfæren i hjertet av Skarvan og Roltdalen nasjonalpark.

KATEGORIER

Hytteturer

Hytte-til-Hytte turer

Påskeferien

INSTAGRAM

Annonse


3. 5-Stjärnor i Sylan

Denne turen byr på eventyrlige opplevelser i vakker fjellnatur der du får det beste av norske og svenske fjelltradisjoner på kjøpet.
Her har du virkelig sjansen til å oppleve de fantastiske kvalitetene som har gjort dette grenseløse fjelleldoradoet til svenskenes favorittområde.4. Fra Sverige til Norge på ski

Denne grenseløse turen går i et lettgått terreng, og byr på kremen av svensk og norsk fjelltradisjon.ANDRE  TYPER  TUR  DU  KAN  LIKE:

Vi har funnet fram til fire fine turer du kan gå på vei til ei av turisthyttene, med forslag til hva å gjøre men du er der.

I påskesesongen er turisthyttene betjente og klare til å ta i mot deg som gjest, enten du tar dagsturer i området eller ønsker å gå lengre skiturer fra hytte til hytte.