Få Unike opplevelser som frivillig

Som frivillig i TT får du ta del i et unikt fellesskap i fjellet og marka. Du kan velge mellom mange ulike aktiviteter, alt fra hyttedugnader og merking/vedlikehold av stier til planlegging og gjennomføring av turer. Som frivillig har du muligheten til å være med på laget når TT gjennomfører store arrangementer som Topp7 og Kom deg ut-dagen. Du kan også bidra med bilder og video, som publiseres i trykksaker og på nett.

Hva venter du på? Finn din aktivitet, bli frivillig i dag og få naturopplevelser for livet sammen med andre!


På dugnadstur får du være med å besøke ei fjellhytte og gi den et løft slik at hytta holder høy kvalitet og fremstår som innbydende. Som frivillig vil du få varierte oppgaver som byr på spennende utfordringer i trivelig selskap.

Les mer om hyttedugnad her

Trondhjems Turistforening arrangerer flere store og populære arrangement i løpet av året. Som frivillig vil du få klart definerte oppgaver og bidra til at arrangementene blir en suksess.

Les mer om arrangement her

Rutedugnader gir deg unik turopplevelser i fjellet.  Du får opplæring i hvordan dette skal gjøres, noe som styrker kunnskapen din om sikkerhet i naturen. Dette er aktiviteten for deg som ønsker å oppleve mestring i, og eierskap til de vakre fjellområdene våre.

Les mer om rutedugnad her


Friluftsliv er en god arena for inkludering og en viktig aktivitet for å fremme god folkehelse. "Turgruppa Til Topps" gir mulighet å bli kjent med den norske turtradisjonen. Kunne du tenke deg å være frivillig og bidra til dette arbeidet?

Les mer om turgruppa her

Gode turkunnskaper og lederegenskaper kjennetegner våre turledere. Som turleder blir det din oppgave å planlegge og gjennomføre turer med høy kvalitet og trivselsfaktor. Våre turlederkurs er for deg som vil styrke dine kunnskaper og kompetanse i helt unike omgivelser.

Les mer om turlederkurset her

Trondhjems Turistforening når turentusiaster spredd over hele landet via digitale plattformer og publikasjoner. Ved å bidra med bilder og videoer, kan du inspirere andre til å få opplevelser for livet.

Les mer om foto og video her


Om du besitter kompetanse som du ønsker å lære bort til andre, kan du som frivillig være med å bidra til et nytt og spennende tilbud til våre medlemmer. 

Les mer om kursleder/fagperson her

Ønsker du å hjelpe til som resursperson i Barnas Turlag der du bor, eller å starte opp et lokalt Barnas Turlag? 

Les mer om dette her.  

Dette er er et tilbud til deg som er glad i skrive og ønsker å bidra til å skape relevant innhold på våre plattformer;  årboka, Sommer- og Vinter-Glede, TTs nettsider, UT.no mm. 

Les mer om skrivearbeid HERStyrearbeid

Dette er aktiviteten for deg som ønsker å påvirke Trondhjems Turistforenings framtid. I tillegg til å representere medlemmene, vil styrearbeid utfordre deg og styrke kompetansen din. 


DNTs landsmøte i Trondheim 

Trondhjems Turistforening skal arrangere DNT sitt landsmøte i Trondheim i juni 2023. Vi trenger mange frivillige for å få dette til. Les mer om alle de spennende aktivitetene du kan få være med å bidra på.

Her kommer lenke når oppgavene er klare.

Lokallag 

Ønsker du å hjelpe til som resursperson i turlaget på Fosen, Hitra eller Frøya, eller å starte opp et lokalt turlag der du bor, ta kontakt med oss på tt@dnt.no og vi hjelper deg med dette. Kommende dugnader