Få Unike opplevelser som frivillig

Som frivillig i TT får du ta del i et unikt fellesskap i fjellet og marka. Du kan velge mellom mange ulike aktiviteter, alt fra hyttedugnader og merking/vedlikehold av stier til planlegging og gjennomføring av turer. Som frivillig har du muligheten til å være med på laget når TT gjennomfører store arrangementer som Topp7 og Kom deg ut-dagen. Du kan også bidra med bilder og video, som publiseres i trykksaker og på nett.

Hva venter du på? Finn din aktivitet, bli frivillig i dag og få naturopplevelser for livet sammen med andre!


På dugnadstur får du være med å besøke ei fjellhytte og gi den et løft slik at hytta holder høy kvalitet og fremstår som innbydende. Som frivillig vil du få varierte oppgaver som byr på spennende utfordringer i trivelig selskap.

Les mer om hyttedugnad her

Trondhjems Turistforening arrangerer flere store og populære arrangement i løpet av året. Som frivillig vil du få klart definerte oppgaver og bidra til at arrangementene blir en suksess.

Les mer om arrangement her

Rutedugnader gir deg unik turopplevelser i fjellet.  Du får opplæring i hvordan dette skal gjøres, noe som styrker kunnskapen din om sikkerhet i naturen. Dette er aktiviteten for deg som ønsker å oppleve mestring i, og eierskap til de vakre fjellområdene våre.

Les mer om rutedugnad her


Friluftsliv er en god arena for inkludering og en viktig aktivitet for å fremme god folkehelse. Turgruppa Til Topps gir mulighet å bli kjent med den norske turtradisjonen. Kunne du tenke deg å være frivillig og bidra til dette arbeidet?

Les mer om turgruppa her

Gode turkunnskaper og lederegenskaper kjennetegner våre turledere. Som turleder blir det din oppgave å planlegge og gjennomføre turer med høy kvalitet og trivselsfaktor. Våre turlederkurs er for deg som vil styrke dine kunnskaper og kompetanse i helt unike omgivelser.

Les mer om turlederkurset her

Trondhjems Turistforening når turentusiaster spredd over hele landet via digitale plattformer og publikasjoner. Ved å bidra med bilder og videoer, kan du inspirere andre til å få opplevelser for livet.

Les mer om foto og video her


Om du besitter kompetanse som du ønsker å lære bort til andre, kan du som frivillig være med å bidra til et nytt og spennende tilbud til våre medlemmer. 

Les mer om kursleder/fagperson her

Lokallag og Barnas Turlag

Ønsker du å hjelpe til som resursperson i Barnas Turlag der du bor, eller å starte opp et lokalt Barnas Turlag, ta kontakt med oss på post@tt.no og vi hjelper deg med dette. 

Styrearbeid

Dette er aktiviteten for deg som ønsker å påvirke Trondhjems Turistforenings framtid. I tillegg til å representere medlemmene, vil styrearbeid utfordre deg og styrke kompetansen din. Dette er er et tilbud til deg som er glad i skrive og ønsker å bidra til å skape relevant innhold på våre plattformer;  årboka, Sommer- og Vinter-Glede, TTs nettsider, UT.no mm. 

Les mer om skrivearbeid HER


Kommende dugnader

Snekre- og oppstartsdugnad på Trollheimshytta 11. - 14. juni 2019

Dugnad
11. juni 2020
(4 dager)

På Trollheimshytta i midten av ville og vakre Trollheimen er det mange interessante oppgaver vi trenger hjelp til å få utført ...

Passer spesielt for Voksne, Ungdom og Seniorer
Arrangeres av Trondhjems Turistforening

Oppstartsdugnad på Nedalshytta 12. - 14. juni 2020.

Dugnad
12. juni 2020
(3 dager)

Nå skal Nedalshytta gjøres klar til sommersesongen! Vi trenger hjelp av folk som vil være med å rundvaske hytta, re ...

Passer spesielt for Voksne, Ungdom og Seniorer
Arrangeres av Trondhjems Turistforening

Dugnadshjelp på Schulzhytta.

Dugnad
17. juni 2020
(7 dager)

Det er alltid travelt rundt åpning av hytta. Sjøl om Schulzhytta er landets minste, og nordligste, betjente hytte, er det ...

Passer spesielt for Voksne, Ungdom og Seniorer
Arrangeres av Trondhjems Turistforening

Dugnad på Ramsjøhytta 29. juni til 2. juli 2020

Dugnad
29. juni 2020
(4 dager)

På Ramsjøhytta skal det skje store ting i årene som kommer. Der skal vi bygge ny hytte, og i den ...

Passer spesielt for Voksne, Ungdom og Seniorer
Arrangeres av Trondhjems Turistforening

Dugnadshjelp på Schulzhytta på sensommeren

Dugnad
12. august 2020
(33 dager)

Det er alltid en del som skal gjøres på hytta, både av praktisk arbeid, hjelp på kjøkkenet, fyring i ovnene ...

Passer spesielt for Voksne, Ungdom og Seniorer
Arrangeres av Trondhjems Turistforening
Se 3 flere turer og aktiviteter