Få Unike opplevelser som frivillig

Som frivillig i TT får du ta del i et unikt fellesskap i fjellet og marka. Du kan velge mellom mange ulike aktiviteter, alt fra hyttedugnader og merking/vedlikehold av stier til planlegging og gjennomføring av turer. Som frivillig har du muligheten til å være med på laget når TT gjennomfører store arrangementer som Topp7 og Kom deg ut-dagen. Du kan også bidra med bilder og video, som publiseres i trykksaker og på nett.

Hva venter du på? Finn din aktivitet, bli frivillig i dag og få naturopplevelser for livet sammen med andre!


På dugnadstur får du være med å besøke ei fjellhytte og gi den et løft slik at hytta holder høy kvalitet og fremstår som innbydende. Som frivillig vil du få varierte oppgaver som byr på spennende utfordringer i trivelig selskap.

Les mer om hyttedugnad her

Trondhjems Turistforening arrangerer flere store og populære arrangement i løpet av året. Som frivillig vil du få klart definerte oppgaver og bidra til at arrangementene blir en suksess.

Les mer om arrangement her

Rutedugnader gir deg unik turopplevelser i fjellet.  Du får opplæring i hvordan dette skal gjøres, noe som styrker kunnskapen din om sikkerhet i naturen. Dette er aktiviteten for deg som ønsker å oppleve mestring i, og eierskap til de vakre fjellområdene våre.

Les mer om rutedugnad her


Friluftsliv er en god arena for inkludering og en viktig aktivitet for å fremme god folkehelse. "Turgruppa Til Topps" gir mulighet å bli kjent med den norske turtradisjonen. Kunne du tenke deg å være frivillig og bidra til dette arbeidet?

Les mer om turgruppa her

Gode turkunnskaper og lederegenskaper kjennetegner våre turledere. Som turleder blir det din oppgave å planlegge og gjennomføre turer med høy kvalitet og trivselsfaktor. Våre turlederkurs er for deg som vil styrke dine kunnskaper og kompetanse i helt unike omgivelser.

Les mer om turlederkurset her

Trondhjems Turistforening når turentusiaster spredd over hele landet via digitale plattformer og publikasjoner. Ved å bidra med bilder og videoer, kan du inspirere andre til å få opplevelser for livet.

Les mer om foto og video her


Om du besitter kompetanse som du ønsker å lære bort til andre, kan du som frivillig være med å bidra til et nytt og spennende tilbud til våre medlemmer. 

Les mer om kursleder/fagperson her

Lokallag og Barnas Turlag

Ønsker du å hjelpe til som resursperson i Barnas Turlag der du bor, eller å starte opp et lokalt Barnas Turlag, ta kontakt med oss på tt@dnt.no og vi hjelper deg med dette. 

Styrearbeid

Dette er aktiviteten for deg som ønsker å påvirke Trondhjems Turistforenings framtid. I tillegg til å representere medlemmene, vil styrearbeid utfordre deg og styrke kompetansen din. Dette er er et tilbud til deg som er glad i skrive og ønsker å bidra til å skape relevant innhold på våre plattformer;  årboka, Sommer- og Vinter-Glede, TTs nettsider, UT.no mm. 

Les mer om skrivearbeid HER


Kommende dugnader

UTSATT TIL 19 - 23. APRIL! Male- og snekredugnad på Schulzhytta (6. - 11. april)

Dugnad
19. april 2021
(5 dager)

Velkommen til norges minste, nordligste og mest miljøvennlige betjente turisthytte! Hytta er bygd i 1948, og ligger i den vakre ...

Passer spesielt for Voksne, Ungdom og Seniorer
Arrangeres av Trondhjems Turistforening

Takdugnad, vindusfiksing og utearbeid på Gjevilvasshytta.

Dugnad
25. mai 2021
(4 dager)

De siste årene har vi jobba mye med å legge nye tak på Gjevilvasshytta. Denne våren fortsetter vi med å ...

Passer spesielt for Voksne, Ungdom og Seniorer
Arrangeres av Trondhjems Turistforening

1. snekredugnad på Nedalshytta 27. - 30. mai 2021

Dugnad
27. mai 2021
(4 dager)

På Nedalshytta skal vi nå lage toaletter innendørs. For å klargjøre det rommmet i kjelleren som skal brukes, skal vi ...

Passer spesielt for Voksne, Ungdom og Seniorer
Arrangeres av Trondhjems Turistforening

2. snekredugnad på Nedalshytta 9. 13. juni 2021

Dugnad
9. juni 2021
(5 dager)

På Nedalshytta jobber vi med å lage toaletter innendørs. I slutten av mai ble det første arbeidet i toalettrommet gjort. Når ...

Passer spesielt for Voksne, Ungdom og Seniorer
Arrangeres av Trondhjems Turistforening

Snekre- og vaskedugnad på Jøldalshytta 10. - 13. juni 2021

Dugnad
10. juni 2021
(4 dager)

Nå skal jøldalshytta klargjøres for en ny sommersesong, og vi vil gjerne ha med entusiastiske dugnadsdeltakere til å ta i ...

Passer spesielt for Voksne, Ungdom og Seniorer
Arrangeres av Trondhjems Turistforening
Se 3 flere turer og aktiviteter