Få Unike opplevelser som frivillig

Som frivillig i TT får du ta del i et unikt fellesskap i fjellet og marka. Du kan velge mellom mange ulike aktiviteter, alt fra hyttedugnader og merking/vedlikehold av stier til planlegging og gjennomføring av turer. Som frivillig har du muligheten til å være med på laget når TT gjennomfører store arrangementer som Topp7 og Kom deg ut-dagen. Du kan også bidra med bilder og video, som publiseres i trykksaker og på nett.

Hva venter du på? Finn din aktivitet, bli frivillig i dag og få naturopplevelser for livet sammen med andre!

På dugnadstur får du være med å besøke ei fjellhytte og gi den et løft slik at hytta holder høy kvalitet og fremstår som innbydende. Som frivillig vil du få varierte oppgaver som byr på spennende utfordringer i trivelig selskap.

Trondhjems Turistforening arrangerer flere store og populære arrangement i løpet av året. Som frivillig vil du få klart definerte oppgaver og bidra til at arrangementene blir en suksess. 

Rutedugnader gir deg unik turopplevelser i fjellet.  Du får opplæring i hvordan dette skal gjøres, noe som styrker kunnskapen din om sikkerhet i naturen. Dette er aktiviteten for deg som ønsker å oppleve mestring i, og eierskap til de vakre fjellområdene våre.

Gode turkunnskaper og lederegenskaper kjennetegner våre turledere. Som turleder blir det din oppgave å planlegge, og gjennomføre turer med høy kvalitet og trivselsfaktor. Våre turlederkurs er for deg som vil styrke dine kunnskaper og kompetanse i helt unike omgivelser.               

Trondhjems Turistforening når turentusiaster spredd over hele landet via digitale plattformer og publikasjoner. Ved å bidra med bilder og videoer, kan du inspirere andre til å få opplevelser for livet.

Om du besitter kompetanse som du ønsker å lære bort til andre, kan du som frivillig være med å bidra til et nytt og spennende tilbud til våre medlemmer.  

Foto: Johan Gimse Holm

Lokallag og Barnas Turlag

Ønsker du å hjelpe til som resursperson i Barnas Turlag der du bor, eller å starte opp et lokalt Barnas Turlag, ta kontakt med oss på post@tt.no og vi hjelper deg med dette. 

Styrearbeid

Dette er aktiviteten for deg som ønsker å påvirke Trondhjems Turistforenings framtid. I tillegg til å representere medlemmene, vil styrearbeid utfordre deg og styrke kompetansen din. 

Kommende dugnader

Ingen kommende aktiviteter.

Kurs/opplæring for frivillige

Som frivillig i Trondhjems Turistforening vil du få både teoretisk og praktisk opplæring for å styrke og gjøre deg klar til å gjennomføre den aktiviteten du ønsker. Ved bestått kurs vil du få et kursbevis som bevise for din kompetanse og engasjement. 

Sider for frivillige

Disse sidene er under oppbygging. Her vil du få tilgang til skjemaer og praktisk informasjon knyttet til det å være frivillig i TT.