Få Unike opplevelser som frivillig

Som frivillig i TT får du ta del i et unikt fellesskap i fjellet og marka. Du kan velge mellom mange ulike aktiviteter, alt fra hyttedugnader og merking/vedlikehold av stier til planlegging og gjennomføring av turer. Som frivillig har du muligheten til å være med på laget når TT gjennomfører store arrangementer som Topp7 og Kom deg ut-dagen. Du kan også bidra med bilder og video, som publiseres i trykksaker og på nett.

Hva venter du på? Finn din aktivitet, bli frivillig i dag og få naturopplevelser for livet sammen med andre!


På dugnadstur får du være med å besøke ei fjellhytte og gi den et løft slik at hytta holder høy kvalitet og fremstår som innbydende. Som frivillig vil du få varierte oppgaver som byr på spennende utfordringer i trivelig selskap.

Les mer om hyttedugnad her

Trondhjems Turistforening arrangerer flere store og populære arrangement i løpet av året. Som frivillig vil du få klart definerte oppgaver og bidra til at arrangementene blir en suksess.

Les mer om arrangement her

Rutedugnader gir deg unik turopplevelser i fjellet.  Du får opplæring i hvordan dette skal gjøres, noe som styrker kunnskapen din om sikkerhet i naturen. Dette er aktiviteten for deg som ønsker å oppleve mestring i, og eierskap til de vakre fjellområdene våre.

Les mer om rutedugnad her


Friluftsliv er en god arena for inkludering og en viktig aktivitet for å fremme god folkehelse. "Turgruppa Til Topps" gir mulighet å bli kjent med den norske turtradisjonen. Kunne du tenke deg å være frivillig og bidra til dette arbeidet?

Les mer om turgruppa her

Gode turkunnskaper og lederegenskaper kjennetegner våre turledere. Som turleder blir det din oppgave å planlegge og gjennomføre turer med høy kvalitet og trivselsfaktor. Våre turlederkurs er for deg som vil styrke dine kunnskaper og kompetanse i helt unike omgivelser.

Les mer om turlederkurset her

Trondhjems Turistforening når turentusiaster spredd over hele landet via digitale plattformer og publikasjoner. Ved å bidra med bilder og videoer, kan du inspirere andre til å få opplevelser for livet.

Les mer om foto og video her


Om du besitter kompetanse som du ønsker å lære bort til andre, kan du som frivillig være med å bidra til et nytt og spennende tilbud til våre medlemmer. 

Les mer om kursleder/fagperson her

Ønsker du å hjelpe til som resursperson i Barnas Turlag der du bor, eller å starte opp et lokalt Barnas Turlag? 

Les mer om dette her.  

Dette er er et tilbud til deg som er glad i skrive og ønsker å bidra til å skape relevant innhold på våre plattformer;  årboka, Sommer- og Vinter-Glede, TTs nettsider, UT.no mm. 

Les mer om skrivearbeid HERStyrearbeid

Dette er aktiviteten for deg som ønsker å påvirke Trondhjems Turistforenings framtid. I tillegg til å representere medlemmene, vil styrearbeid utfordre deg og styrke kompetansen din. 


DNTs landsmøte i Trondheim 

Trondhjems Turistforening skal arrangere DNT sitt landsmøte i Trondheim i juni 2023. Vi trenger mange frivillige for å få dette til. Les mer om alle de spennende aktivitetene du kan få være med å bidra på.

Her kommer lenke når oppgavene er klare.

Lokallag 

Ønsker du å hjelpe til som resursperson i turlaget på Fosen, Hitra eller Frøya, eller å starte opp et lokalt turlag der du bor, ta kontakt med oss på tt@dnt.no og vi hjelper deg med dette. Kommende dugnader

30. mai - 3. juni 2022: Takdugnad, vindusfiksing og utearbeid på Gjevilvasshytta, Norges vakreste turisthytte!.

Dugnad
30. mai 2022
(5 dager)

De siste årene har vi jobba mye med å legge nye tak på Gjevilvasshytta. Denne våren fortsetter vi med en del ...

Passer spesielt for Voksne, Ungdom og Seniorer
Arrangeres av Trondhjems Turistforening

Oppstartsdugnad på Trollheimshytta 13. - 17. juni 2022

Dugnad
13. juni 2022
(5 dager)

På Trollheimshytta i midten av ville og vakre Trollheimen er det mange interessante oppgaver vi trenger hjelp til å få utført ...

Passer spesielt for Voksne, Ungdom og Seniorer
Arrangeres av Trondhjems Turistforening

Oppstartsdugnad på Sculzhytta 13. - 17. juni 2022 med overnatting og tur til og fra Ramsjøhytta

Dugnad
13. juni 2022
(5 dager)

Velkommen til dugnad Velkommen til norges minste, nordligste og mest miljøvennlige betjente turisthytte! Schulzhytta er bygd i 1948, og ligger ...

Passer spesielt for Voksne, Ungdom og Seniorer
Arrangeres av Trondhjems Turistforening

Oppstartsdugnad på Jøldalshytta 14. - 17. juni 2022

Dugnad
14. juni 2022
(4 dager)

Sommersesonger nærmer seg, og det er en del oppgaver som skal utføres før denne flotte betjente hytta åpner 17. juni. Vi ...

Passer spesielt for Voksne, Ungdom, Seniorer og Fjellsportinteresserte
Arrangeres av Trondhjems Turistforening

Rutedugnad - reparasjon av bru i Trollheimen

Dugnad
15. juni 2022
(3 dager)

Over elva Svartåa, ble det i 2018 montert ei stor bru. På grunn av særdeles stor isgang i vinter, har ...

Passer spesielt for Voksne
Arrangeres av Trondhjems Turistforening
Se 5 flere turer og aktiviteter