Få Unike opplevelser som frivillig

Som frivillig i TT får du ta del i et unikt fellesskap i fjellet og marka. Du kan velge mellom mange ulike aktiviteter, alt fra hyttedugnader og merking/vedlikehold av stier til planlegging og gjennomføring av turer. Som frivillig har du muligheten til å være med på laget når TT gjennomfører store arrangementer som Topp7 og Kom deg ut-dagen. Du kan også bidra med bilder og video, som publiseres i trykksaker og på nett.

Hva venter du på? Finn din aktivitet, bli frivillig i dag og få naturopplevelser for livet sammen med andre!

På dugnadstur får du være med å besøke ei fjellhytte og gi den et løft slik at hytta holder høy kvalitet og fremstår som innbydende. Som frivillig vil du få varierte oppgaver som byr på spennende utfordringer i trivelig selskap.

Trondhjems Turistforening arrangerer flere store og populære arrangement i løpet av året. Som frivillig vil du få klart definerte oppgaver og bidra til at arrangementene blir en suksess. 

Rutedugnader gir deg unik turopplevelser i fjellet.  Du får opplæring i hvordan dette skal gjøres, noe som styrker kunnskapen din om sikkerhet i naturen. Dette er aktiviteten for deg som ønsker å oppleve mestring i, og eierskap til de vakre fjellområdene våre.

Gode turkunnskaper og lederegenskaper kjennetegner våre turledere. Som turleder blir det din oppgave å planlegge, og gjennomføre turer med høy kvalitet og trivselsfaktor. Våre turlederkurs er for deg som vil styrke dine kunnskaper og kompetanse i helt unike omgivelser.               

Trondhjems Turistforening når turentusiaster spredd over hele landet via digitale plattformer og publikasjoner. Ved å bidra med bilder og videoer, kan du inspirere andre til å få opplevelser for livet.

Om du besitter kompetanse som du ønsker å lære bort til andre, kan du som frivillig være med å bidra til et nytt og spennende tilbud til våre medlemmer.  

Foto: Johan Gimse Holm

Lokallag og Barnas Turlag

Ønsker du å hjelpe til som resursperson i Barnas Turlag der du bor, eller å starte opp et lokalt Barnas Turlag, ta kontakt med oss på post@tt.no og vi hjelper deg med dette. 

Styrearbeid

Dette er aktiviteten for deg som ønsker å påvirke Trondhjems Turistforenings framtid. I tillegg til å representere medlemmene, vil styrearbeid utfordre deg og styrke kompetansen din. 

Kommende dugnader

Ingen kommende aktiviteter.

Turgruppa til Topps
Turgruppa til Topps Foto: Hanne Paltiel

Integrering

Turgruppa til Topps er et samarbeidsprosjekt mellom Trondhjems Turistforening og Trondheim Rødekors. Her møtes innvandrere og frivillige jevnlige til turer i Bymarka og eller i Trondheims nærområder. Det fokuseres på friluftsliv som et ledd i god integrering og folkehelse blant innvandrere.   

Har du lyst å være med som frivillig?

Det er ca. 10 treningsturer i perioden Januar- Juni. Turene varer ca. 4 timer vekselvis lørdag eller  søndag. Din rolle som frivillig vil være enten som turleder eller som en person innvandrerne kan snakke med. Meld din interesse på: post@tt.no