Bidra med Foto og video

Ved å sende inn bilder og/eller video til Trondhjems Turistforening kan de bli brukt i en rekke sammenhenger; alt fra digitale flater som nettsted, sosiale medier, og nyhetesbrev til mer tradisjonelle medier som årbøker, Vinter-Glede og Sommer-Glede. Dette er sjansen din til å inspirere andre fjellvandrere med blinkskuddene fra dine turer i fjellet og i marka i Midt-Norge.

Foto

Vi er alltid på utkikk etter inspirerende turbilder. Sender du dine blinkskudd til oss kan vi publisere bildene på både tradisjonelle- og digitale flater. Alt fra nettsider, nyhetsbrev, sosiale medier, avisbilag som Vinter-Glede og Sommer-Glede, og årbok.

Send ditt bidrag på wetransfer.com til asgeir.vaag@dnt.no med opplysninger om hvor bildet er tatt samt fotografens fulle navn. 

Alle bilder krediteres med fotografens navn. 

Video

Videoer produseres i hovedsak for sosiale medier eller for et av våre nettsteder. Dette er et område Trondhjems Turistforening ønsker å satse mer på. Ta gjerne kontakt med jonny.remmereit@dnt.no før du produserer video for oss, slik at vi kan bli enige om fokus og lengde.