Medlemskap i TT og DNT

Bli medlem 
Få nye naturopplevelser for livet

Bli medlem i Trondhjems Turistforening (TT) og du blir automatisk med i DNT. Da er du med på laget som jobber aktivt for å fremme friluftslivets interesser. Dette er ditt bidrag til at det daglig arbeides for å sikre og bedre mulighetene for å drive med tur og friluftsliv i Trøndelag. TT har en rekke lokale lag som sammen med oss tar med barn og unge ut på tur, merker turstier, bygger gapahuker og driver turisthytter. I tillegg til at du støtter dette arbeidet får du en rekke personlige goder og fordeler: 

Medlemskapet inneholder:

30% rabatt på over 500 turisthytter

Fjell og Vidde - Norges største friluftsmagasin

Egen turbutikk

Som medlem i Trondhjems Turistforening får du tilgang til, og medlemspris på, DNT's mer enn 500 turisthytter i hele Norge. Medlemsrabatt utgjør ca. 30%.

5 ganger i året mottar du Norges største friluftsmagasin ”Fjell og Vidde”. Bladet er er fylt med spennende artikler og nyttig lesestoff fra hele fjell-Norge. 

Dette er medlemmenes egen turbutikk. Her får du informasjon og hjelp til planlegging av fjellturen. Du får kjøpt kart for hele Norge og det finnes en rekke nyttige brosjyrer. Her får du også tilbud om fjellutstyr og bøker til medlemspris.

Turbok fra Midt-Norge

Veggkalender

DNT's årbok

Hvert år får du, i desember, tilsendt ei inspirerende turbok som inneholder turartikler og interessant friluftsstoff fra hele Midt-Norge. (Ilustrasjonsfoto).

Verdi: 248,-

Du får tilsendt en veggkalender med flotte bilder fra naturen i Midt-Norge. Kalenderen inneholder egen turoversikt og mye nyttig fjellinformasjon. (Ilustrasjonsfoto).

I forkant av jul sender DNTs deg årboka som vanligvis inneholder et friluftstema eller tar for seg et fjellområde i sin helhet. (Ilustrasjonsfoto).


Verdi: 148,-

Guidede turer for hele familien

Rabatt i nabolandene

Handledager

Hvert år får du som medlem tilbud om å delta på mer enn 200 turer. For at flest mulig skal finne noe som passer sin interesse og form har vi utviklet spesialturer for:


- barnefamilier
- ungdom
- seniorer

Som medlem får du redusert pris på alle turisthyttene i Sverige, Finland og Island.


Medlemsrabatt: ca 100,- pr. natt

20 – 50% rabatt på TTs handledager hos

Axel Bruun Sport. Ellers i året 10% rabatt. Du sparer for inn medlemskapet om du handeler hos Axel Bruun Sport. Du kan også kjøpe medlemskap i TT hos Axel Bruun Sport.

DNT-medlemsrabatt på forsikringer i Gjensidige                                                                                                         Gjensidige

Nyhet: Med enda bedre medlemsfordeler kan DNT-medlemmer få inntil 26 prosent rabatt på flere fritidsforsikringer i Gjensidige. Vi tror at gode fritidsopplevelser blir enda bedre hvis vi føler oss trygge og godt forberedt. God planlegging inkluderer derfor også utvalgte forsikringer for ditt friluftsliv.

Les mer om DNT-fordelene i Gjensidige.

Rabattene gjelder for DNT-avtalen og kan ikke kombineres med rabatt i andre avtaler eller fordelsprogram hos Gjensidige. Rabattene gjelder for private skadeforsikringer. Personforsikringer teller i antall forsikringer som gir rabatt, men omfattes ikke av rabattene direkte.

Medlemmer i Barnas Turlag får:

- Gratis overnatting på alle selvbetjente TT-hytter når de reiser sammen med foreldrene/foresatte.
- Eget turprogarm med tilbud om turer

- Her finner du oversikt over Barnas Turlag sine lokale avdelinger.

​​​​​​​Ja, jeg vil bli medlem i Barnas Turlag!

Ungdomsmedlemskapet er rabattert for deg mellom 13 og 26 år. 

Ungdomsmedlemmer får også ½ pris på overnatting på turisthyttene.

Ja, jeg vil bli medlem i DNT ung!

Priser på medlemskap 2020

Type medlemskap Pris
Familiemedlemskap 1300,-
Hovedmedlem 735,-
Ungdom (19-26 år, født 1994-2001) 360,-
Honnør (Født 1953 eller tidligere) 580,-
Barnas Turlag (0-12 år, født 2008-2020) 135,-
Skoleungdom (13-18 år, født 2002-2007) 220,-
Husstandsmedlem 390,-