Medlemskap i TT og DNT

Bli medlem 
Få nye naturopplevelser for livet

Bli medlem i Trondhjems Turistforening (TT) og du blir automatisk med i DNT. Da er du med på laget som jobber aktivt for å fremme friluftslivets interesser. Dette er ditt bidrag til at det daglig arbeides for å sikre og bedre mulighetene for å drive med tur og friluftsliv i Trøndelag. TT har en rekke lokale lag som sammen med oss tar med barn og unge ut på tur, merker turstier, bygger gapahuker og driver turisthytter. I tillegg til at du støtter dette arbeidet får du en rekke personlige goder og fordeler: 

Medlemskapet inneholder:

Tilbud om turer for hele familien

Hvert år får du som medlem tibud om å delta på mer enn 400 turer. For at flest mulig skal finne noe som passer sin interesse og form har vi utviklet spesialturer for:
- barnefamilier
- ungdom
- seniorer
- fellesturer
- fjellsportturer

30% rabatt på over 500 turisthytter

Som medlem i Trondhjems Turistforening får du tilgang til, og medlemspris på, DNT's mer enn 550 turisthytter i hele Norge. Medlemsrabatt utgjør ca. 30%.

Egen turbutikk

Dette er medlemmenes egen turbutikk. Her får du informasjon og hjelp til planlegging av fjellturen. Du får kjøpt kart for hele Norge og det finnes en rekke nyttige brosjyrer. Her får du også tilbud om fjellutstyr og bøker til medlemspris.

Fjell og Vidde - Norges største friluftsmagasin

5 ganger i året mottar du Norges største friluftsmagasin ”Fjell og Vidde”. Bladet er er fylt med spennende artikler og nyttig lesestoff fra hele fjell-Norge. 

DNT's årbok

I forkant av jul sender DNTs deg årboka som vanligvis inneholder et friluftstema eller tar for seg et fjellområde i sin helhet. (Ilustrasjonsfoto).


Verdi: 148,-

Turkalender

Du får tilsendt en veggkalender med flotte bilder fra naturen i Midt-Norge. Kalenderen inneholder egen turoversikt og mye nyttig fjellinformasjon. (Ilustrasjonsfoto).

Turbok fra Midt-Norge

Hvert år får du, i desember, tilsendt ei inspirerende turbok som inneholder turartikler og interessant friluftsstoff fra hele Midt-Norge. (Ilustrasjonsfoto).

Verdi: 248,-

Handledager

20 – 50% rabatt på TTs handledager hos Axel Bruun Sport. Ellers i året får du 10% rabatt. Du sparer fort inn medlemskapet om du benytter deg av medlemsrabatten hos Axel Bruun Sport. 

DNT-medlemsrabatt på forsikringer i Gjensidige                                                                                                         Gjensidige

Med enda bedre medlemsfordeler kan DNT-medlemmer få inntil 26 prosent rabatt på flere fritidsforsikringer i Gjensidige. Vi tror at gode fritidsopplevelser blir enda bedre hvis vi føler oss trygge og godt forberedt. God planlegging inkluderer derfor også utvalgte forsikringer for ditt friluftsliv.

Les mer om DNT-fordelene i Gjensidige.


Rabatt i nabolandene

Som medlem får du redusert pris på alle turisthyttene i Sverige, Finland og Island.


Medlemsrabatt: ca 100,- pr. natt

Priser på medlemskap 2021

Type medlemskap Pris
Familiemedlemskap 1325,-
Hovedmedlem 750,-
Ungdom (19-26 år, født 1995-2002) 370,-
Honnør (Født 1954 eller tidligere) 595,-
Barnas Turlag (0-12 år, født 2009-2021) 140,-
Skoleungdom (13-18 år, født 2003-2008) 225,-
Husstandsmedlem 400,-

Eget medlemstilbud for barn og unge

Medlemmer i Barnas Turlag får:

- Gratis overnatting på alle selvbetjente TT-hytter når de reiser sammen med foreldrene/foresatte.
- Eget turprogarm med tilbud om turer

- Her finner du oversikt over Barnas Turlag sine lokale avdelinger.

​​​​​​​Ja, jeg vil bli medlem i Barnas Turlag!

Ungdomsmedlemskapet er rabattert for deg mellom 13 og 26 år. 

Ungdomsmedlemmer får også ½ pris på overnatting på turisthyttene.

Ja, jeg vil bli medlem i DNT ung!