Årets turbok fra TT

Årvågsfjorden fra Fævelfjellet.
Årvågsfjorden fra Fævelfjellet. Foto: Heidi Brustad

Som medlem i TT mottar du årlig en turbok med tips og inspirasjon til spennende turer i Midt-Norge. Årets bok presenterer turmuligheter i kystregionen sør for Trondheimsfjorden og omfatter kommunene Frøya, Hitra, Orkland, Heim, Smøla og Aure. Her vil du finne forslag til  fotturer, skiturer, sykkelturer, padleturer og klatreturer.

Som en del av turistforeningenes satsing på kystfriluftsliv vil TTs årbok 2021 presentere turmuligheter i kystregionen sør for Trondheimsfjorden. Fosenhalvøya fikk sin turbok i 2012, nå er det «sørkysten» sin tur. De lokale turlagene på Hitra og Frøya har vært naturlige samarbeidspartnere i dette bokprosjektet. Ellers bidrar både Orkla Fjellsportklubb og enkeltpersoner med sine beste tips til spennende turopplevelser. 

BLINKSKUDD
​​​​​​​Vi er på jakt etter fine turbilder til turboka. Har du noen blinkskudd som viser ulike typer friluftslivsaktiviteter i kystregionen sør for Trondheimsfjorden kan du sende disse på e-post til asgeir.vaag@dnt.no. Store bildesendinger kan sendes via weransfer.com

Sykkeltur på Smøla.
Sykkeltur på Smøla. Foto: Steinar Væge
Jutulholet.
Jutulholet. Foto: Heidi Brustad

Skrevet av Asgeir Våg 20. september 2021