TT søker medarbeider/vikar til sitt Tursenter i Trondheim

Trondhjems Turistforening(TT) er en del av Den Norske Turistforening og Midt-Norges største friluftslivsorganisasjon med sine 22.000 medlemmer. Har du lyst til å jobbe med friluftsliv og bidra til at andre får en fin friluftsopplevelse? I Tursenteret bidrar vi med å gi en god start på turen med turforslag og turtips. Her hjelper vi til med den riktige bekledning og turutrustning. I Tursenteret vil du hjelpe til med det som trengs for å gi våre besøkende en fin turopplevelse, tegne medlemskap og betjene Turbutikken.

Har du interesse for friluftsliv, turklær og turutstyr, vært på tur mer enn den ene søndagsturen og har du i tillegg kjennskap til turistforeningens virksomhet – ja da er det kanskje deg vi har en trivelig arbeidsplass å tilby. Vi har et godt arbeidsmiljø, god takhøyde og fleksible arbeidsoppgaver.

Tursenteret har i første omgang behov for hjelp i juni, juli og august. I tillegg vil vi ha behov for tilkallingshjelp utover året og i desember. Ha du lyst til å bli en del av vårt team så sender du en søknad til knut.balstad@dnt.no, som leder Tursenteret, innen 18. mai.