Turisthyttene i Trollheimen og Sylan er selvbetjente og må bookes eksklusivt tom. 15. juni

I vinter kan du booke hele Schulzhytta med selvbetjent drift helt for deg selv.
I vinter kan du booke hele Schulzhytta med selvbetjent drift helt for deg selv. Foto: Jonny Remmereit

På bakgrunn av dagens smittesituasjon har TT nå tatt en vurdering av hvordan tilbudet i vinter kommer til å bli. Alle TT-hyttene blir bookinghytter og kun en familie/kohort bor der samtidig. Alle hyttene  er selvbetjent eller ubetjent.

- Hele vårt tilbud er basert på gode og trygge opplevelser. Kvalitet og sikkerhet er det vi er kjent for. Derfor har vi landet på at hyttene skal tilbys gjester gjennom booking og som selvbejente hytter. Da booker hver familie/gruppe hele hytta som en kohort. Dette blir et trygt tilbud som mange vil sette pris på. Vi har allerede tilbudt denne løsningen på flere av våre selvbetjente hytter fra 1. januar i år. Dette har fungert godt. Derfor viderefører vi dette selvbetjente tilbudet på alle TT-hyttene både i påska og helt frem til 15. juni i år sier Bergrem.

Trondhjems Turistforening har seks betjente hytter i Trollheimen og Sylan. Utenom sesong drives en mindre del av hytteanlegget som selvbetjent hytte. Det er den selvbetjente delen man nå booker eksklusivt. Slik blir det i år fram til 15. juni på: Trollheimshytta, Jøldalshytta, Gjevilvasshytta, Nedalshytta og Storerikvollen turisthytte. Men Schulzhytta bookes i sin helhet.

I tillegg kan man booke Orkelsjøhytta, Kjølihytta, Græslihytta, Dindalshytta, Ramsjøhytta. På fjellgårdene Bårdsgarden og Kårvatn er det bilvei helt fram. Der er det ordinær rombestilling med forhåndsbooking som man tar direkte til hytta. 


På Jøldalshytta kan du booke den selvbetjente delen av hytteanlegget. Selvbetjeningshytta ser du helt til høyre i bildet.
På Jøldalshytta kan du booke den selvbetjente delen av hytteanlegget. Selvbetjeningshytta ser du helt til høyre i bildet. Foto: Jonny Remmereit
Dette er hovedhytta på Trollheimshytta. Utenom sesong drives en mindre del av hytteanlegget som selvbetjent hytte. Ikke den delen du ser på dette bildet, men selvbetjeningshytta som ligger til høyre utenfor bildet. Det er den delen man eksklusivt booker. Tilsvarende er det på Gjevilvasshytta, Jøldalshytta, Storerikvollen og Nedalshytta.
Dette er hovedhytta på Trollheimshytta. Utenom sesong drives en mindre del av hytteanlegget som selvbetjent hytte. Ikke den delen du ser på dette bildet, men selvbetjeningshytta som ligger til høyre utenfor bildet. Det er den delen man eksklusivt booker. Tilsvarende er det på Gjevilvasshytta, Jøldalshytta, Storerikvollen og Nedalshytta. Foto: Elisabeth Johansson

Skrevet av Jonny Remmereit 9. mars 2021