Hele DNT kommer til Trondheim i juni

Hvert år samler DNT seg for å stake ut kursen videre for friluftslivet. Om Koronaen tillater det kommer det turfolk fra hele Norge til Trondheim den 4. til 5. juni. Det er Trondhjems Turistforening som er vertskap og ambisjonen er å arrangere et så vellykket Landsmøtet at deltakerne tenker at de må flytte til Trondheim, for her er byen med det beste friluftslivtilbudet! 

Vi ønsker å lage en opplevelse for både tilreisende og for de som bor her. Trondheim skal merke at DNT er i Trønderhovedstaden. Det vil bli aktivitet på Torget og på Festningen. Det blir fokus på Nidaros som pilegrimsmål og du kan delta på turer nært sentrum. Vi ønsker at dette skal være Landsmøtet som gjenoppsto fra dvalen etter korona. Da trenger vi også at dugnadsånden er på plass. Vi trenger din medvirkning!

Her er det mulig å bidra på alle plan: turleder, aktivitetsmedarbeider, rigge- og ryddemannskap, forteller, organisator o.s.v. Vi må dekke alle funksjoner som skal til for at dette skal bli en minnerik opplevelse for alle! Om du ønsker å bidra til dette, kan du allerede nå melde din interesse til: tt@dnt.no

Vi kommer tilbake til dette flere ganger etter hvert som avklaringer og detaljer kommer på plass. Hold av datoen og bli en del av DNTs Landsmøte i Trondheim 4. og 5. juni 2021!


Skrevet av Jonny Remmereit 11. januar 2021