Utekino i Bymarka

Kosmorama, Trondhjems Turistforening og SpareBank1 SMN går nå sammen og inviterer til en magisk filmopplevelse ute i naturen! På selveste Halloween setter vi opp storskjermen på Rønningen og viser film i mørke i stemningsfulle omgivelser. Det er nettopp en slik opplevelse folk trenger nå, etter måneder med lite tilbud.

Derfor inviterer vi til utendørsopplevelser hvor tur og kulturtradisjonene smeltes sammen. Det blir to filmvisninger på lørdag 31/10, en kl 16 og en kl 20. Den første filmvisningen, Hotel Transylvania, har aldersgrense 7 år og passer utmerket for familier. Har du derimot lyst til å se ordentlig skrekkfilm, uten barn, men med en venn eller kjæreste er? Da er forestillingen kl 20 med filmen Cabin in the Woods tingen for deg. Alle må forhåndskjøpe billetter.

I tillegg til en helt spesiell filmvisning, legges det også opp til en felles tur til Rønningen. Av hensyn til smittevern, og for å unngå at det blir for mye folk på samme tursti mellom denne familievisningen, og skrekkfilmen for unge som skal vises senere samme dag, ber vi om at dere som skal se Hotel Transylvania går, triller eller sykler fra Smistad (ruten er omtrent 3 kilometer). Vi anbefaler alle å ta på gode sko og ha med hodelykt!

Før filmen, Cabin in the Woods, arrangerer vi felles gåtur med oppstart i Granåsen kl.17.30. Turen ledes av DNT ung Trøndelag sine turledere. Vær obs, det kan også tenkes at dere møter noen lumske skapninger i skogen. Gåturen er omtrent 3 kilometer lang. Sitter noen i gjengen i rullestol? Da kan dere gå fra Smistad (like langt, men bedre tilpasset). Vi anbefaler alle å ta på gode sko og ha med hodelykt!

På Rønningen finnes bålpanner og noen sittegrupper hvor filmvisningen skal være, men vi anbefaler alle å ta med varme klær og gjerne sitte- eller liggeunderlag. Turbobua på Rønningen vil være åpen i forkant av visningen for kjøp av snacks, men du er også hjertelig velkommen til å ta med eget. Kanskje noe varmt å drikke hadde vært godt?

PS. Arrangementet er alkoholfritt.

Filmvisningen koster 50 kroner per person og krever påmelding/kjøp i forkant 

COVID 19-RETNINGSLINJER
Arrangementet overholder alle retningslinjer for smittevern.

Alle som har forkjølelsessymptomer, eller som har vært i kontakt med noen som mistenker smitte, bes holde seg hjemme.

Det vil være en kapasitet på maks 200 per visning og enmeters-regelen skal praktiseres. Vi setter opp noen sittegrupper med god avstand til hverandre, ellers bes publikum om å plassere seg med god avstand til andre.

Man må registrere oppmøte/melde seg på arrangementet på forhånd gjennom billettlenken.

HOTEL TRANSYLVANIA (2012) - Norsk tale
Hotel Transylvania er stedet hvor alle monstre og rare vesener kan komme for å virkelig slappe av. Hoteleieren Dracula sørger for at Bigfoot, Frankenstein og resten av gjengen har alt de trenger for å nyte hotellferien sin uten å bli forstyrret av mennesker. Men det meste begynner å gå skeis når en vanlig mann forviller seg inn på hotellet, og attpåtil forelsker seg i Draculas datter!
91 minutt / norsk tale / aldersgrense 7 år
Sjekk billetter: Utekino på Rønningen: Hotel Transylvania (norsk tale)


THE CABIN IN THE WOODS (2012)
En vennegjeng reiser til en avsidesliggende hytte i skogen, hvor det ikke tar lang tid før skremmende hendelser begynner å inntreffe. Snart innser vennene at de er i fare, men alt er ikke som det virker. The Cabin in the Woods låner litt fra alle skrekkfilmene du noen gang har sett, kaster det i kverna og kommer opp med noe helt eget. Filmen er en dekonstruksjon av den klassiske skrekkfilmen, og hylles av både kritikere og publikum for hvordan den klarer å være skummel og morsom på en og samme tid.

Sjekk billetter til Cabin in the woods herSkrevet av Jonny Remmereit 30. oktober 2020