NYHET - Sykkelutleie i Trollheimen

Nå kan du ta i bruk sykkelen på deler av fjellturene til og fra Bårdsgarden i Trollheimen. For de som overnatter på Bårdsgarden og går til/fra Kårvatn, Innerdalen og Vollasetra er det 3 km på asfaltvei fra Storli til Bårdsgarden. Derfor prøver vi nå med utleie av sykler på denne asfaltbiten sier Bente Vasli ved Bårdsgarden.

Syklene står der stien til Innerdalen og Vollasetra tar av fra Storlidalsveien. Det er også sykler på Bårdsgarden så du kan leie herfra og inn til der stien tar av. Der står det oppslag om fremgangsmåte, sier hun. Vi tar ikke imot forhåndsbestilling, men når du står ved syklene ringer du Bårdsgarden og får oppgitt en kode. Leie kr. 50,- betales ved overnatting på Bårdsgarden. For denne sommeren kan du gjerne gi et hint hvor du kommer fra og om du er interessert i å leie så skal vi gjøre så godt vi kan. Vi kan ikke garantere at det alltid er ledige sykler, men prøver å gjøre vårt beste sier Vasli.

Detter er et prøveprosjekt i år og hvis det blir positive tilbakemeldinger og ønske om et permanent tilbud vil det bli det. Det er noen nye og noen brukte sykler som brukes i prøveåret.

Vi ser frem til å prøve ut sykkeltilbudet og ønsker dere velkommen hit til Bårdsgarden sier Bente Vasli.


Det står sykler ved Bårdsgarden
Det står sykler ved Bårdsgarden Foto: Bente Vasli
Det står også sykler 3 km fra Bårdsgarden
Det står også sykler 3 km fra Bårdsgarden Foto: Bente Vasli

Skrevet av Jonny Remmereit 6. juli 2020