Rønningen har åpnet dørene på gløtt

Endelig kan vi åpne for servering igjen på Rønningen gård. Vi åpnet 1. mai og holder åpent fra kl 11 til 15.  Det blir åpent alle lørdager og søndager pluss enkelte helligdager.

Vi velger å åpne opp tilbudet gradvis fremover og vil fra 1. mai holde Turbobua åpen med servering. I første omgang serverer vi nystekte vafler, kaffe/te/brus, is, grillpølse, sjokolade, lefse og muffins. Vi ber alle gjester om å holde god avstand til andre. Det er viktig at gjestene er tålmodige og er med å bidra til et sikkert og tryggt tilbud. Dette gjelder ved servering, men også ved hele utetilbudete med grillplassene, bord, benker, lavvo og gapahukene. Bidrar alle her får vi dette til å fungere utmerket sammen.

Les mer om detaljerte åpningstider

Bildet er fra TTs Webkamera på Rønningen gård
Bildet er fra TTs Webkamera på Rønningen gård
Turbobua på Rønningen. Det er her serveringen blir i mai.
Turbobua på Rønningen. Det er her serveringen blir i mai.

DITT MEDLEMSKAP BETYR MYE

Et medlemskap i DNT har aldri vært mer verdt. Det går med på å sikre at hytte og rutetilbudet fortsatt er der når vi har kommet oss igjennom disse utfordrende tidene.​​​​​​​ DNT har 550 hytter og over 22 000 km med merket sti over hele landet, og det er mange muligheter for en spennende og opplevelsesrik sommer i Norge.

Skrevet av Jonny Remmereit 30. april 2020