Har du lyst til å bidra i årboka?

 Temaet i TTs årbok 2020 vil være "TUROPPLEVELSER". Har du en unik turopplevelse du ønsker å dele, vil vi gjerne ha kontakt med deg. Eller kanskje du kjenner noen som har opplevd noe spennende? Vi er på jakt etter de gode historiene, enten det var en spesielt vellykket tur eller en gang det meste gikk skeis.

Vi ønsker at fortellingene i boka skal formidle bredden i tur og friluftslivsaktiviteter, alt fra en tur du har gjennomført på egen hånd til en organisert tur eller aktivitet i TT-regi. Tanken er at historiene skal inspirere og formidle turglede og kunnskap til andre turinteresserte.

Er du glad i å skrive og har en god turfortelling på lager, så ønsker vi at du kort beskriver hva historien din handler om. Send din idéskisse til årbokredaktør Asgeir Våg på asgeir.vaag@dnt.no innen 1. mars 2020.

Les mer om journalistisk arbeid som frivillig HER

Foto og video
Vi er også interessert i å komme i kontakt med deg som er glad i å fotografere eller filme. Dette er din sjanse til å inspirere andre fjellvandrere med blinkskudd fra turer i fjellet og i marka i Midt-Norge. TT publiserer bilder og filmsnutter på en rekke plattformer, alt fra digitale flater som nettsted, sosiale medier og nyhetsbrev til tradisjonelle trykksaker som årbøker, og dette avisbilaget du nå holder. Send inn dine beste bilder så blir de kanskje med i neste bilag, Sommer-GLEDE, som kommer torsdag 7. mai.

Send dine blinkskudd på wetransfer.com til henrik.lerdahl@dnt.no

Skrevet av Asgeir Våg 3. februar 2020