Arkivert artikkel!

Artikkelen er ikke lenger aktiv og innholdet kan derfor være utdatert.

Gjevilvasshytta avlyser måneskinnsturene og helgeåpent

Måneskinn i Gjevillvassdalen.
Måneskinn i Gjevillvassdalen. Foto: Jesper Sjåstad Jørgensen

Mange har fått med seg er det usikkerhet rundt hvorvidt Gjevillvassvegen vil bli brøytet i perioder i vinter eller ikke. Uten et forutsigbart skiløypetilbud er det vanskelig å drive et betjent serveringstilbud. Derfor må vi dessverre avlyse alle måneskinnsturene og all dagservering i helgene mellom vinterferien og påskeferien, sier Randi Horghagen som er vertinne ved den ærverdige turisthytta i dalen.

Dette beklager vi på det sterkeste over for alle som bruker Gjevilvasshytta som turmål, men håper at folk har forståelse for valget som er gjort.

Gjevilvasshytta er et flott tilbud til alle på Oppdal, lokalbefolkning, hyttefolk, og tilreisende. Hytta er også en stor bedrift med mange ansatte og høye driftskostnader. TT kan ikke drive uten forutsigbare rammer sier Frode Støre Bergrem, daglig leder i Trondhjems Turistforening. Den usikkerheten som råder nå er uakseptabel for alle. Vi er derfor svært glade for at Oppdal kommune nå har gjort vedtak som leder til å fullføre reguleringsprosessen og sørge for at Norges mest attraktive skiløype som har eksistert i 40 år blir videreført.  

Gjevilvasshytta vil uansett være åpen for både dagsbesøkende og overnattende i vinterferie og påske. Så får vi alle håpe at det får være skiløype i dalen i disse periodene. 
Les mer om tilbudet og åpningstiden i vinterferien og påska på Gjevilvasshytta.


Skrevet av Jonny Remmereit 8. januar 2020