Vi søker kokker til drømmejobben i Trollheimen 

Trondhjems Turistforening har i dag 7 hytter som er bemannet med personell gjennom hele eller deler av sesongen. Vi søker nå kokk til Trollheimshytta (Trollheimen)

Som kokk på Trollheimshytta  er du, sammen med daglig leder, ansvarlig for at kjøkkendriften oppfyller mattilsynets krav til trygg og sikker produksjon av velsmakende mat til gjester og ansatte. Du har hovedansvaret for tilberedning av treretters middag til gjesten, middag til personalet samt baking av brød og kaker. Videre sørger du for at råvarer og ferdigvarer blir godt tatt vare på, og at kjøkken og lagre holdes rene og ryddige. Du vil også være delaktig i planlegging av vareinnkjøp gjennom sesongen. 

Arbeidsbelastningen varierer i løpet av sesongen og gjennom uken avhengig av antall gjester. Det er derfor viktig at du er fleksibel og god til å planlegge arbeidsdagene og ukene dine samt takler stress på en god måte. Det betyr blant annet at du er i stand til å ta ting på sparket og tilpasse deg et større antall gjester enn forventet, ofte på kort varsel. . 

Trollheimshytta ligger lunt til i storfuru- og bjørkelandskap med vid utsikt til fjellmassivene og toppene som kranser Folddalen midt i Trollheimen. Hyttas sentrale beliggenhet gjør den til knutepunktet for fjellvandrere fra Gjevilvasshytta, Jøldalshytta, Bårdsgarden og Kårvatn.

De ansatte på Trollheimshytta jobber og bor tett sammen, og du vil være en del av et sammensveiset team som alle har fokus på å gi gode opplevelser til gjestene. Her spiller maten selvsagt en stor rolle, og både smak og presentasjon er viktig for å gi en god opplevelse. Videre er det en selvfølge at alle bidrar til et godt og trygt arbeidsmiljø. De ansatte har eget rom med håndvask, felles dusj samt egen felles stue. 

Kjøkkenet på Trollheimshytta er utrustet med gasskomfyrer. Strømforsyningen på hytten er 220V, og kommer fra en stor batteribank samt et dieselaggregat som kun er i bruk morgen og kveld. Det er derfor viktig å planlegge all bruk av tyngre kjøkkenmaskiner da disse kun vil kunne benyttes når aggregatet er i drift. 

Som kokk starter du vanligvis arbeidsdagen med baking, forberedelse av kveldens middag samt med å være behjelpelig under frokostserveringen om det trengs. Du har fri noen timer midt på dagen, og har mulighet for å utnytte de flotte turområdene rundt hyttene. På ettermiddagen ordner du middag til betjeningen, samt treretters middag til gjestene våre. Vi har i utgangspunktet en fast ukesmeny, men den kan endres etter tilgang på råvarer i løpet av sesongen. Du har fri en dag i uken, og denne kan planlegges slik at du har mulighet for en overnattingstur på en av nabohyttene våre. Du jobber i gjennomsnitt 10 timer pr dag. 

Vi ser gjerne at du som søker er glad i å jobbe, og gjør det lille ekstra for gjestene våre, og for dine kolleger. Du har sans for orden og renhold, og må kunne samarbeide godt i et vanligvis ungt arbeidsmiljø, der det ofte er innslag av ungdom som stifter bekjentskap med en jobb for første gang. Du vil jobbe tett med resten av teamet, og du må utvise respekt og ha forståelse for at ikke alle er ferdig utlært når de er blant de heldige som får jobbe hos oss. Det er en fordel at du er glad i naturen og kan sette pris på å være midt i et av Norges flotteste fjellområder. 

Det er ønskelig at du som søker behersker et av de skandinaviske språk (norsk, svensk eller dansk) eller snakker godt engelsk 

Periode for jobb på Trollheimshytta

Sommer - 15 juni til 12 september

Mer informasjon om hytta: https://ut.no/hytte/10919/trollheimshytta

Dette kan vi tilby deg: 

Fast lønn etter avtale 

En spennende og givende jobb i et flott fjellområde. 

En jobb med fokus på god og hjemmelaget mat med lokale råvarer så langt det er mulig. 

Glade og hyggelige gjester 

Glade og hyggelige kolleger 

Frihet med mulighet for å planlegge dine egne arbeidsdager 

Unike naturopplevelser for livet 

Søkander sendes til jobbitt@dnt.no og merkes med Kokk TT. Søkandsfrist 30 mai

Alle søknader skal innhold søknad, CV og ønsket arbeidsted(kan være begge to)

Om arbeidsgiveren

Trondhjems Turistforening (TT) er Midt-Norges største friluftslivsorganisasjon med over 22.000 medlemmer. Organisasjonen ble grunnlagt i 1887. TT er tilknyttet Den Norske Turistforening (DNT). Foreningens formål er å tilrettelegge for et aktivt, enkelt og naturvennlig friluftsliv.