Velkommen til Turboskogen!

Foto: Eskil Følstad

Turbo er en blå fjellrev og barnas turlag egen maskot. Han elsker å være ute, og er svært begeistret over å ha fått sin egen skog! Turboskogen finner du på haugen bakom Rønningen gård i bymarka, og nåes via en egen inngangsportal.

Inngangsportalen inn til Turboskogen er både et klatrestativ og en passasje inn til en ny og spennende verden. I Turboskogen finnes det mye fin mose, lyng og trær å utforske. Det titter frem små Turboer her og der, klarer du å finne alle? Rundt om på haugen har vi gjemt 2 slengtau, slakkline og zipline. I tillegg kan du finne velta trær å balansere på og skatte-heller med en ukjent verden av insekter under. Kanskje du finner din helt egen hemmelige skatt gjemt i skogen?

Turboskogens formål er å vekke interesse for skog samt oppdage alt det fantastiske den har å by på! Vi har satt ut noen leker og figurer for å hjelpe interessen på vei, men håper på at det er trærne og steinene som kommer til å fenge og motivere på lang sikt, ikke det menneskeskapte. Vi har lenge hevdet at naturen er verdens største lekeland, ved hjelp av Turboskogen ønsker vi å overbevise enda flere at dette er en påstand med kraft bak.

Velkommen inn i en ny og spennende verden!

turboturidfuru
turboturidfuru

Skrevet av Anne van der Wijst 22. august 2019