Opp24

Opp24 er et turkonsept som går ut på å besøke den høyeste toppen i hver kommune i Sør-Trøndelag. Totalt er det 24 topper i fylkets 25 kommuner. (To kommuner har et felles grensepunkt som sin høyeste topp).

Innsjekkingsapp: For å delta på Opp24 må du laste ned appen "UT på tur" på telefonen din. Med denne kan du sjekke inn på de 24 turmålene. Appen inneholder oversikt over alle turene med rutebeskrivelser og kart. UT på tur-appen er tilgjengelig for nedlasting både på App Store og Google Play.

Navigeringsapp: Laster du i tillegg ned UT-appen kan du søke opp turmålene og ha med deg kart med inntegnet rute som viser vei og hvor du er til enhver tid når du går turene. For å navigere må GPS-funksjonen på telefonen være aktivert.  

Begge appene er gratis og tilgjengelig for både iPhone og Android.

Varighet: Opp24 vil være et turtilbud i årene framover. Du kan altså selv velge hvor mange av toppene du vil besøke hvert år. Noen av turene er også fine å ta på ski om vinteren. TT tar i tillegg sikte på å arrangere fellesturer med erfarne turledere til de mest krevende turmålene slik at alle får en mulighet til å gå disse turene trygt.

Premier: Alle som bestiger 24 topper får premie. I tillegg blir det uttrekkspremier blant alle som deltar!

Les mer på www.opp24.no

Skrevet av Jonny Remmereit 13. november 2016