Sommerglede 2022

Endelig kan vi slippe turgleden fri! I "Sommerglede 2022 - Friluftsmagasin for Midt-Norge", gir vi deg tips og inspirasjon til det beste landsdelen vår har å by på av turopplevelser og aktiviteter.   

Denne sommeren trenger du ikke bestille plass på TTs hytter før du drar til fjells. Det gir større frihet til ta fjellturen på sparket og du kan bestemme rutevalget underveis. Har du mulighet til å planlegge fjellturen i god tid, setter vi pris på at du bestiller sengeplass på forhånd.

Bruk gjerne TTs hytter som baser for aktiviteter og dagsturer i området rundt hyttene. Med de nye funksjonene i UT-appen kan du enkelt få en oversikt over spennende turmål i området du befinner deg i. I magasinet vil du også finne tips til turer som egner seg godt for barnefamilier.

Å gå lengre turer fra hytte til hytte gir en fantastisk mulighet til å oppleve roen fjellnaturen byr på. Vi har bedt våre tureksperter fortelle om sine favoritt-turer. Liker du frihetsfølelsen det gir å bestige fjelltopper får du abefalt de mest populære toppturene.

Og lurer du på hva du skal finne på i ferien, har du to av landets ypperste langturer i regionen vår. Disse turene er det vel verdt å bruke ei ferieuke på!

Unn deg en fjelltur med påfyll av energi i sommer!

Les den digitale utgaven av magasinet HER!

Denne sommeren trenger du ikke bestille plass på TTs hytter før du drar til fjells.

Skrevet av Asgeir Våg 31. mai 2022