Sommerglede 2021

I "Sommerglede 2021 - Friluftsmagasin for Midt-Norge", gir vi deg tips og inspirasjon til det beste landsdelen vår har å by på av turopplevelser og aktiviteter. Vi har gjort alt vi kan for at det skal være så trygt som mulig å besøke turisthyttene i fjellet og delta på våre arrangerte turer og kurs. Også denne sommeren må du huske å bestille plass på hyttene før du drar på tur, drop-in er ikke tillatt av smittevernhensyn.   

I årets Sommer-GLEDE finner du et stort mangfold av spennende turopplevelser i Midt-Norge. Bruk gjerne TTs hytter som baser for aktiviteter og dagsturer i området rundt hyttene. Vi gir deg tips om sykkelturer, kanoturer, fisketurer, setre med husdyr som du kan besøke og steder der du kan høste bær og sopp. 

Ønsker du å gå flerdagers turer fra hytte til hytte krever det at du planlegger turen godt og er ute i god tid med å sikre deg plass på hyttene du skal besøke. Liker du frihetsfølelsen det gir å bestige fjelltopper får du servert de mest populære toppturene i dette magasinet.

Og lurer du på hva du skal finne på i ferien, ja da kan du velge mellom hele seks av landets ypperste langturer i regionen vår. Alle disse er det vel verdt å bruke ei ferieuke på!

Unn deg en fjelltur med påfyll av energi i sommer, det har du virkelig fortjent!

Les den digitale utgaven av magasinet HER!

Også i år kan du gå trygt etter T-merkede stier i fjellet og overnatte på TTs hytter.
Men husk at du må booke plass på forhånd!

Skrevet av Asgeir Våg 21. mai 2021