Vinterferie på Gjevilvasshytta

Gjevilvasshytta er betjent i skolens vinterferie og i påska og er et ypperlig tilholdssted for barnefamilier. Området byr på rike turmuligheter med spennende topper og lune daler. Rundt hytta vil det bli tilrettelagt for skileik hvor man kan delta etter eget ønske.

Til Gjevilvasshytta er det 9 km å gå inn til hytta. Terrenget rundt hytta er ypperlig egnet til skileik for store og små. 

Som mange har fått med seg er det usikkerhet rundt hvor vidt Gjevillvassvegen vil bli brøytet i perioder i vinter. Uten et forutsigbart skiløypetilbud er det vanskelig å drive et betjent serveringstilbud.. Derfor må vi avlyse alle måneskinnsturene og all dagservering i helgene mellom vinterferien og påskeferien. Vi håper deriomot at vi får til skiløype inn til hytta ifm vinterferien og påska. 

Dagservering i vinter- og påskeferien

Alle dager fra kl 12 til kl 16 i vinterferien. 

Adkomst

Tog eller buss til Oppdal og taxi til Osen ved Gjevillvatnet. Med egen bil følger du E6 til Oppdal, Fv 70 til Festa bru og tar til høyre (nordover) og følger bomvei til Osen ved Gjevillvatnet. Herfra er det 9 km på ski inn til hytta.

Betjent

Vinterferien: 15. - 23. februar
Påske: 3. - 13. april

Ubetjent

Til og med 14. februar
24. februar - 2. april
Fra og med 13. april

Skrevet av Henrik Lerdahl 6. januar 2020