BIdra på et arrangement

Du får muligheten til å utføre flere forskjellige spennende oppgaver som frivillig under et av TTs arrangementer. Alt fra å bemanne drikkestasjoner på Topp7, gå baktropp under Opptur, til å delta på morsomme aktiviteter rettet mot barn på Kom deg ut-dagen. Finn ditt arrangement allerede i dag!

Topp7

Kom deg ut-dagen

Opptur

Hver sommer går over 4000 turentusiaster 30km og er innom syv topper i Bymarka. Det er en rekke spennende oppgaver du kan utføre som frivillig under Midt Norges største turarrangement, som for eksempel å dele ut t-skjorte i målområdet, bemanne drikkestasjonen på Skistua, eller være en del av toppmannskapet.

Første søndag i februar og september hvert år arrangerer TT Kom deg ut-dagen sammen med Barnas Turlag. Dette er arrangementet for deg som er positiv, glad i friluftsliv, og har et ønske om å gi barn i alle andre en fantastisk friluftlivsopplevelse. I tillegg til TTs arrangement ved Rønningen har vi ca. 15 andre arrangementer i resten av fylket.

Hvert år blir alle åttende trinn på skolene i Trondheim og omegn invitert til å delta på OPPTUR; - den nasjonale turdagen for alle åttendeklassinger i Norge. Som frivillig under OPPTUR kan du for eksempel være med danne baktropp, bemanne en topp, eller bidra ved premieutdelingen.

Ta kontakt med eva.austvik@dnt.no allerede i dag om du synes dette høres spennende ut.