RETT UT går fra marka til fjorden

Fellestur

Dato
13. juni 2018 kl. 17:30 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Tur fra Dragvoll til Rotvoll- Stokkbekken

Fantastisk tur fra marka til fjorden!

Vi går fra Dragvoll til Rotvoll. RETT UT tur langs Stokkbekken. Fra mark til fjord.

NB! vi går ikke tilbake til Dragvoll, men ender turen på Rotvoll.

Dette skriver Trondheim kommune: Stokkbekken er en spennende og frodig tursti som strekker seg fra Rotvoll, via Charlottenlund og opp til Dragvoll. Ved Dragvoll er stien tilknyttet løypenettet videre opp mot Strindamarka.

Natur og planteliv

Stokkbekken er en frodig tursti med bregneskog og gammel olderskog. Langs stien er det et rikt fugleliv.

Oppmøte: 17.30. Dragvoll bussholdeplass i Loholt alle. Buss nr 5 går hit. Buss nr 6 fra Rotvoll tilbake til sentrum.

Varighet: 2-3 timer pluss spisepause.

Lengde: ca 6-8 km- turen ender på Rotvoll, ingen retur.

Om RETT UT - turene:

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid, tirsdager kl. 11.00 og turer på kveldstid, onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer. Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer.

Hvor går vi? Vi har arrangert turer på Ladestien, til Geitfjellet, Liaåsen i Estenstadmarka, Solemsvåttan, Grønlia, beversafari langs Teisen- og Baklidammen, måneskinnstur til Elgsethytta, båltur  og mye mye mer. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer sentrumsrunden langs Nidelven.

 

 

RETT UT går fra marka til fjorden

Tur fra Dragvoll til Rotvoll- Stokkbekken Fantastisk tur fra marka til fjorden! Vi går fra Dragvoll til Rotvoll. RETT UT tur langs Stokkbekken. Fra mark til fjord. NB! vi går ikke tilbake ...