RETT UT går på Ladestien innom Polsmohulen

Fellestur

Dato
22. mai 2018 kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Ladestien, Polsmohule-turen


Ladestien fra Lade Kirke til Sponhuset, retur over Ringve
Turen går på god sti i kupert terreng over Kjerringberget frem til Sponhuset hvor vi tar en lunsjrast. Hvis været er greit, raster vi ute. Du får kjøpt kjøpe kaffe og drikke på Sponhuset, de har også mat der, hvis du ikke har med matpakke. Turen går videre i lett terreng tilbake via Olav Engelbrektssons Alle til Lade Kirke .
Underveis på turen går vi forbi en spennende hule, kalt Polsmohula. Vi tar en ekspedisjon inn i hula denne turen! Det kan være litt bløtt ved inngangen og en trenger hodelykt.

 

Oppmøte: KL. 11.00 ved Lade Kirke.
 

Varighet: ca 3 timer
 

Lengde: 6-7 km

Om RETT UT - turene:

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid, tirsdager kl. 11.00 og turer på kveldstid, onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer.

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer.

Hvor går vi? Vi har arrangert turer på Ladestien, til Geitfjellet, Liaåsen i Estenstadmarka, Solemsvåttan, Grønlia, beversafari langs Teisen- og Baklidammen, måneskinnstur til Elgsethytta, båltur  og mye mye mer. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer sentrumsrunden langs Nidelven.

Alle RETT UT - turer er gratis og uten påmelding.

 

RETT UT går på Ladestien innom Polsmohulen

Ladestien, Polsmohule-turen Ladestien fra Lade Kirke til Sponhuset, retur over Ringve Turen går på god sti i kupert terreng over Kjerringberget frem til Sponhuset hvor vi tar en lunsjrast. Hvis ...