RETT UT trikk og tur fra Lian

Fellestur

Dato
16. mai 2018 kl. 17:30 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi går Lian-Stykket og tilbake med trikken.

Stykket er en eiendom med speiderhytte i Bymarka, ikke langt fra Skjellbreia. Vinterstid er dette et knutepunkt for skiløyper mellom Grønlia, Lian, Granåsen og Fjellseter, men også et fint solvendt leirsted med mulighet for å ake og lage hoppbakke. Navnet Stykket er en forkortelse av Knudsstykket, og stammer fra Ole Knudsen Lilleqvam som bodde her på 1800-tallet.

Oppmøte: Trikken går fra St. Olavs gate kl 17.00 og 17.15. Avmarsj fra Lian trikkestopp 17.30.

Varighet: ca 2 timer

Lengde: ca 6 km.

Om RETT UT - turene:

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid, tirsdager kl. 11.00 og turer på kveldstid, onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer.

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer.

Hvor går vi? Vi har arrangert turer på Ladestien, til Geitfjellet, Liaåsen i Estenstadmarka, Solemsvåttan, Grønlia, beversafari langs Teisen- og Baklidammen, måneskinnstur til Elgsethytta, båltur  og mye mye mer. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer sentrumsrunden langs Nidelven.

Alle RETT UT - turer er gratis og uten påmelding.

RETT UT trikk og tur fra Lian

Vi går Lian-Stykket og tilbake med trikken. Stykket er en eiendom med speiderhytte i Bymarka, ikke langt fra Skjellbreia. Vinterstid er dette et knutepunkt for skiløyper mellom Grønlia, Lian, Granåsen og Fjellseter, men ...