RETT UT går Havsteinrunden

Fellestur

Dato
19. februar kl. 17:30 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi går Havsteinrunden som er endel av nærturprosjektet i Trondheim som skal skiltes etterhvert. Mer info om nærturprosjektet finnes her 

Vi går en fin turrunde nordover, tar en pause på Sverresborg, før vi fortsetter rundturen, følger trikkeskinnene et par stopp, runder opp mot Havstein kirke og ender opp der vi startet.

Oppmøte: Kl 17.30 på Astorbanen på Havstein. Fra sentrum går buss nr. 3 dit.

Varighet: 2-3 timer

Lengde: 6,5 km

Om RETT UT - turene:

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid, tirsdager kl. 11.00 og turer på kveldstid, onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer. Det er ikke lov å ha med hund på TT sine organiserte turer.

Hvor går vi? Vi har arrangert turer på Ladestien, til Geitfjellet, Liaåsen i Estenstadmarka, Solemsvåttan, Grønlia, beversafari langs Teisen- og Baklidammen, måneskinnstur til Elgsethytta, båltur  og mye mye mer. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer sentrumsrunden langs Nidelven.

Alle RETT UT - turer er gratis og uten påmelding.

RETT UT går Havsteinrunden

Vi går Havsteinrunden som er endel av nærturprosjektet i Trondheim som skal skiltes etterhvert. Mer info om nærturprosjektet finnes her  Vi går en fin turrunde nordover, tar en pause på Sverresborg, før ...

Kontaktinformasjon:

  • Eva Austvik
  • Tlf. 73924200
  • E-post: tt@dnt.no