RETT UT Trondheim by night

Fellestur

Dato
17. januar 2018 kl. 17:30 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

På denne turen har vi fått med oss en byguide som blir med og forteller langs Midtbyrunden ruta. Flott kveldstur. 

Se ruta her: https://www.ut.no/tur/2.16466/

NB! Husk gode sko, brodder og hodelykt.

Oppmøte: KL 17.30 på Torget ved Olavsstatuen.

Varighet: 2-3 timer 

Lengde: ca 6,4 km

Om RETT UT - turene:

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid, tirsdager kl. 11.00 og turer på kveldstid, onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer.

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer.

Hvor går vi? Vi har arrangert turer på Ladestien, til Geitfjellet, Liaåsen i Estenstadmarka, Solemsvåttan, Grønlia, beversafari langs Teisen- og Baklidammen, måneskinnstur til Elgsethytta, båltur  og mye mye mer. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer sentrumsrunden langs Nidelven.

Alle RETT UT - turer er gratis og uten påmelding.

 

RETT UT Trondheim by night

På denne turen har vi fått med oss en byguide som blir med og forteller langs Midtbyrunden ruta. Flott kveldstur.  Se ruta her: https://www.ut.no/tur/2.16466/ NB! Husk gode sko, brodder og ...