RETT UT går fra Bratsberg og inn i Strindamarka

Fellestur

Dato
14. november 2017 kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med inn i Strindamarka fra Bratsberg. Turleder er med på bussen. Vi går inn til ei "seterbu" øst for Lia pukkverk hvor det er fint å raste. Deretter opp mot Stakkalihøgda. Derfra flere ruter å velge mellom, avhengig av form of vær. Ender opp på Bjørkmyr hvor en kan ta buss nr 54 inn mot sentrum. Et par steder er det flott utsikt, f.eks på Bjørnåsen og ovenfor øvre Blekkan.

Oppmøte: Buss nr 54 fra Prinsens gt P1 kl 11.03 til Bratsbergflata kl 11.22.

Varighet: ca 3 timer.

Lengde: ca 7-8 km.

 

Om RETT UT - turene:

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid, tirsdager kl. 11.00 og turer på kveldstid, onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer.

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer.

Hvor går vi? Vi har arrangert turer på Ladestien, til Geitfjellet, Liaåsen i Estenstadmarka, Solemsvåttan, Grønlia, beversafari langs Teisen- og Baklidammen, måneskinnstur til Elgsethytta, båltur  og mye mye mer. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer sentrumsrunden langs Nidelven.

Alle RETT UT - turer er gratis og uten påmelding.

 

RETT UT går fra Bratsberg og inn i Strindamarka

Bli med inn i Strindamarka fra Bratsberg. Turleder er med på bussen. Vi går inn til ei "seterbu" øst for Lia pukkverk hvor det er fint å raste. Deretter opp ...