RETT UT langs Stokkbekken fra skog til fjord

Fellestur

Dato
17. oktober 2017 kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi går fra Dragvoll til Rotvoll. Ny RETT UT tur langs Stokkbekken. Fra mark til fjord.

Dette skriver Trondheim kommune: Stokkbekken er en spennende og frodig tursti som strekker seg fra Rotvoll, via Charlottenlund og opp til Dragvoll. Ved Dragvoll er stien tilknyttet løypenettet videre opp mot Strindamarka.

Stien er velegnet for både gåturer og joggeturer. Stien passer også for sykkel og barnevogn, men vær oppmerksom på at enkelte partier er ganske bratte.

Natur og planteliv

Stokkbekken er en frodig tursti med bregneskog og gammel olderskog. Langs stien er det et rikt fugleliv.

Oppmøte: Parkeringsplass bak Dragvoll. Ikke møt opp på fremsiden av bygget, men på parkeringsplassen på Estenstadmarka siden.Buss nr 5 går hit. Buss nr 6 fra Rotvoll inn til sentrum. Vi går ikke tilbake til Dragvoll. 

Varighet: 2-3 timer pluss spisepause.

Lengde: ca 6-8 km

Om RETT UT - turene:

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid, tirsdager kl. 11.00 og turer på kveldstid, onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer.

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer.

Hvor går vi? Vi har arrangert turer på Ladestien, til Geitfjellet, Liaåsen i Estenstadmarka, Solemsvåttan, Grønlia, beversafari langs Teisen- og Baklidammen, måneskinnstur til Elgsethytta, båltur  og mye mye mer. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer sentrumsrunden langs Nidelven.

Alle RETT UT - turer er gratis og uten påmelding.

RETT UT langs Stokkbekken fra skog til fjord

Vi går fra Dragvoll til Rotvoll. Ny RETT UT tur langs Stokkbekken. Fra mark til fjord. Dette skriver Trondheim kommune: Stokkbekken er en spennende og frodig tursti som strekker seg fra ...