RETT UT Åpning av Saupstadrunden- tur nr 3 i Folkehelseuka

Fellestur

Dato
14. september 2017 kl. 12:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Dette arrangementet er over!

I dag har vi gleden av å åpne Sausptadrunden med skilting. Dette er runde nr. 2 i Nærturprosjektet og er et samarbeid mellom Trondhjems Turistsforening og Trondheim kommune med støtte fra Gjensidigestiftelsen og Sør- Trøndelag fylkeskommune.

Bli med på en flott tur i lokalsamfunnet på Saupstad, det blir noe å drikke og tygge på tilslutt og litt underholdning underveis!

Etter at vi har gått runden blir det en konsert kl 14 på bydelscafeen.

Oppmøte: Utenfor Biblioteket på Saupstadsenteret
Varighet: 2- 3 timer.
Lengde: ca 3,5 km.   

Om RETT UT - turene:

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid, tirsdager kl. 11.00 og turer på kveldstid, onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer.

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer.

Hvor går vi? Vi har arrangert turer på Ladestien, til Geitfjellet, Liaåsen i Estenstadmarka, Solemsvåttan, Grønlia, beversafari langs Teisen- og Baklidammen, måneskinnstur til Elgsethytta, båltur  og mye mye mer. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer sentrumsrunden langs Nidelven.

Alle RETT UT-turer er gratis og uten påmelding.