RETT UT tur til Månen og Burmaklippen tur nr. 2 i Folkehelseuka

Fellestur

Dato
13. september 2017 kl. 17:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Trondheims trolltunge

Ta med hodelykt da det kan bli mørkt i løpet av turen.

Kan sjekke inn på TIL TOPPS på denne turen.

I kveld går vi Skogsstien i Estenstadmarka. På veien stopper vi ved “Burmaklippen” og nyter utsikten der.

En historie sier at nedenfor denne klippen ligger det som på folkemunne kalles “Burmadalen”. Navnet skal ha oppstått under byggingen av Estenstadvegen da krigen i Burma var det store samtaleemnet blant anleggsarbeiderne.

Deretter går vi mot Månen og nyter utsikten.

Oppmøte: KL. 17.30 på Bekken gård parkering i Estenstadveien. Du kan ta buss nr 5 til Dragvoll/Lohove snuplass. Her går du noen meter mot Dragvoll før du ser en landevei til høyre som går ned mot et jorde, gjennom et skogholt og mot Bekken gård parkering. 15 min gange.

Varighet: Rundt 3 timer

Lengde: 6-7-8 km

Om RETT UT - turene:

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid, tirsdager kl. 11.00 og turer på kveldstid, onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer. Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer.

Hvor går vi? Vi har arrangert turer på Ladestien, til Geitfjellet, Liaåsen i Estenstadmarka, Solemsvåttan, Grønlia, beversafari langs Teisen- og Baklidammen, måneskinnstur til Elgsethytta, båltur  og mye mye mer. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer sentrumsrunden langs Nidelven.

Alle RETT UT - turer er gratis og uten påmelding.

RETT UT tur til Månen og Burmaklippen tur nr. 2 i Folkehelseuka

Trondheims trolltunge Ta med hodelykt da det kan bli mørkt i løpet av turen. Kan sjekke inn på TIL TOPPS på denne turen. I kveld går vi Skogsstien i Estenstadmarka. ...