RETT UT- følger pilgrimsleden fra Sjøla i Klæbu til Tiller kirke

Fellestur

Dato
21. mars 2017 kl. 11:00 - 14:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Dette arrangementet er over!

I dag vandrer vi videre på Pilgrimsleden. Vakker tur fra Sjøla til Tiller kirke. I dag er det best å komme med buss, da vi ender opp en annen plass.

Oppmøte: Det går buss nr. 46 kl. 10.20 fra Piren, turleder går på denne bussen fra Prinsensgt P1 .kl. 10.26. Videre er det overgang fra City Syd vestre kl. 10.45 (bussen venter). Ca. 8 min. til Sjøla. Tilbake går det buss like ved Tiller kirke hvert 15 minutt. Eksempelvis fra Tiller-ringen til Prinsensgate P1, kl 14.00, 14.10, 14.23, 14.30.

Varighet: ca 3 timer pluss pause.

Lengde: ca 9 km

Om RETT UT - turene:

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid, tirsdager kl. 11.00 og turer på kveldstid, onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer. Det er ikke lov å ha med hund på TT sine organiserte turer.

Hvor går vi? Vi har arrangert turer på Ladestien, til Geitfjellet, Liaåsen i Estenstadmarka, Solemsvåttan, Grønlia, beversafari langs Teisen- og Baklidammen, måneskinnstur til Elgsethytta, båltur  og mye mye mer. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer sentrumsrunden langs Nidelven.

Alle RETT UT - turer er gratis og uten påmelding.