Ungdomsdugnad på Orkelsjøhytta

Dugnad

Fra dato
23. juni 2017 kl. 16:00
Til dato
25. juni 2017
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Dugnad, Maling, Ungdomsdugnad
Arrangører
DNT ung Trøndelag, DNT Nord-Trøndelag , Trondhjems Turistforening
Turområde
Orkelsjøvidda, Budal og Forollhogna (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bakom almannberget, langt opp på fjellet, ligger en liten gjemt perle, Orkelsjøhytta. Bli med DNT ung Trøndelag på dugnad for å gjøre dette til Norges fresheste hytte!

Sankthanshelgen drar vi til Orkelsjøhytta i Oppdal kommune for å gjøre enkelt dugnadsarbeid. Vi planlegger mye forskjellig malearbeid, snekring, montering av ny flaggstang og kanskje kobling av solcellestrømanlegg, med mer. Det blir mye kos og hygge ved siden av arbeidet på denne dugnaden, og det kreves ingen forkunnskaper. Velkommen med!

Turen er gratis og åpen for personer mellom 13 og 26 år og er den aller første dugnaden i regi av DNT Ung Trøndelags dugnadsgruppe, av og for oss unge! Avreise fra Trondheim fredag ettermiddag, hjemkomst søndag kveld. Det er bilvei helt frem. Spørsmål eller nysgjerrig? Kontakt dugnadsleder Egil Behrens (egbeh92@hotmail.com). Litt flere detaljer finner du på siden https://trondelag.dntung.no/dugnad/ . 

 

Ungdomsdugnad på Orkelsjøhytta

Bakom almannberget, langt opp på fjellet, ligger en liten gjemt perle, Orkelsjøhytta. Bli med DNT ung Trøndelag på dugnad for å gjøre dette til Norges fresheste hytte! Sankthanshelgen drar vi ...

Kontaktinformasjon: