Newtoncamp 10-12år Nedalshytta 14.-18 august

Arrangement

Fra dato
14. august 2017 kl. 08:00
Til dato
18. august 2017 kl. 15:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, Dnt-Skolefri, Sylan, Newtoncamp, Dntskolefri, 5-7-Klasse
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Sylan / Bealjehkh (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med på sommerens kuleste fjellferie! Med Nedalshytte som base, kombinerer vi forskerglede med turglede og lager en sosial, lærerik og spenstig uke til fjells.

Dagene tilbringes ute mellom frokost og middag hver dag, og gjerne om kveld også. De fleste dager drar vi på en liten fjelltur, men gir oss god tid underveis til å undre oss over det som finnes rundt oss. Vi legger inn lange stopper med ulike leker eller realfagsaktiviteter, og aller helst en kombinasjon av de to sistnevnte.

Program for newtoncamp uka:

Mandag: Reise opp til hytta, innlosjering, deltakerne blir utfordret på the spagetti challange, hannois tårn og atomleken. Vi går en ettermiddagstur til Neklumpen. Kvelden brukes til aktiviteter som mafia og stratego
Tirsdag: Fottur til Sverrige, vi legger inn stopp underveis for å skyte opp kjemirakket. Etter middag kjører vi en økt med teambuildings aktiviteten fiskekroken
Onsdag: Kart og kompass hinderløype til hemmelig turmål. Vi legger inn stor lunsjrast med bål og dramatisering av økosystemet. Etter middag blir det realfagsquiz og ulike gåter.
Torsdag: Aktivitetsdag i området ved hytta med kanopadling, bading, brogygging og lagkonkurranse. Kvelden brukes til museumsleken og dude, where's my shoe.
Fredag: Lagfinale i sammenheng med aktivitetsdagen, før rydding og hjemreise 

NB! Endringer i programmet kan forekomme på grunn av vær og forholdene i fjellet.

Bli med på sommerens store opplevelse du også!

Sted: Nedalshytta i Sylan
Pris: Medlem kr 2.950,- og ikke medlemmer kr 3.300,- 

Prisen inkluderer transport tur / retur Nedalshytta fra TT-kontoret i Sandgata 30, alle måltider på hytta, overnatting osv. Godis og lignende må hver enkelt ta med selv. Det er oppmøte på TT-Brygga fra morgenen av på mandag, og så returnerer deltakerne til TT-Brygga fredags ettermiddag omkring 15:30. Det er med egne ledere som følger deltakerne hele tiden og gjennomfører aktiviteter underveis på campen.

Mer informasjon sendes til de påmeldte.

Newtoncamp 10-12år Nedalshytta 14.-18 august

Bli med på sommerens kuleste fjellferie! Med Nedalshytte som base, kombinerer vi forskerglede med turglede og lager en sosial, lærerik og spenstig uke til fjells. Dagene tilbringes ute mellom frokost og ...

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: post@tt.no