RETT UT - tur dag Burmaklippen

Fellestur

Dato
20. september 2016 kl. 11:00 - 14:00
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Dette arrangementet er over!

Trondheims trolltunge, også kalt Burmaklippen

I dag går vi Skogsstien i Estenstadmarka. På veien stopper vi ved “Burmaklippen” og nyter utsikten der.

En historie sier at nedenfor denne klippen ligger det som på folkemunne kalles “Burmadalen”. Navnet skal ha oppstått under byggingen av Estenstadvegen da krigen i Burma var det store samtaleemnet blant anleggsarbeiderne.

Er det greit vær og det er stemning for det i turgruppa, går vi mot Månen og ned Styggdalen tilbake til p-plassen på Bekken.

Oppmøte: KL. 11.00 på Bekken Gård, Du kan ta buss til Lohove og gå derfra, se atb.no

Varighet: Rundt 3 timer

Lengde: 6-7-8 km

Om RETT UT - turene:

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid, tirsdager kl. 11.00 og turer på kveldstid, onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer. Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer.

Hvor går vi? Vi har arrangert turer på Ladestien, til Geitfjellet, Liaåsen i Estenstadmarka, Solemsvåttan, Grønlia, beversafari langs Teisen- og Baklidammen, måneskinnstur til Elgsethytta, båltur  og mye mye mer. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer sentrumsrunden langs Nidelven.

Alle RETT UT - turer er gratis og uten påmelding.

Kontaktinformasjon: