Den vestlige trekanten - F

Fellestur

Fra dato
14. april 2016
Til dato
17. april 2016
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Skitur, Fjelltur, Helgetur, Hyttetur,
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Dette arrangementet er over!
Her blandes kjent og ukjent terreng for de fleste. Storlidalen kobles med Kårvatn og Trollheimshytta på en artig måte over tre hele dager på slutten av fjellskisesongen. Eller sagt på en anne måte: vi går rundt fenomenale Neådalssnota.

Neida, det er slett ikke slutt på fjellskiturene selv om påskemarispanen er oppspist. Det betyr bare enda flere timer dagslys og større sjanser for supervær! Her tar vi en litt annerledes trekant vest i Trollheimen. Den er så bra at det definitivt er verdt å spandere en avspasseringsdag på jobb.

Torsdag: Privatbiler fra Trondheim på ettermiddagen til Bårdsgarden, selvbetjent, hvor vi overnatter. Kveldsmat inkludert.

Fredag: Etter å ha parkert bilene på Storli innerst i Storlidalen starter dagens tur til Kårvatn, selvbetjent, via bl.a. Neådalen, ca 22 km. Artig rute litt utenfor allfarvei godt nord for den merka sommerløypa. Hvis været er ekstra fint kan vi gjøre turen enda mer spektakulær ved å gå over Tohatten.

Lørdag: Kårvatn til Trollheimshytta, selvbetjent, ca 25 km. Etter ei fin natt på hyggelige Kårvatn går turen mot Trollheimshytta omtrent etter sommerløypa. Som de andre dagene har vi Trollheimens (verdens?) flotteste fjell til høyre og i teorien går det an å tenke en innlagt topptur opp på Neådalssnota (700 høydemeter ekstra). 

Søndag: Dagens mål er Storli hvor vi parkerte på fredag. Turen går, ca 25 km, over Mellomfjellet for å koble seg på vinterruta øverst i Folldalen før vi skrår ned til Storli etter å ha fått et glimt av Gjevilvatnet og Okla mot øst.

Kart: Turkart Trollheimen 1:50 000 utgitt av Nordeca.

Påmelding innen 11.april.

Pris medlem u/reise kr 1.990,-

Pris ikke medlem u/reise kr 2.320,-

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i: generelle vilkår fellesturer

 

 

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: post@tt.no