Vinterkurs - F

Kurs

Fra dato
19. januar 2016
Til dato
24. januar 2016
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Kurs, , Fjelltur, Helgetur, Hyttetur, Skitur
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trøndelag, Dovrefjell
Dette arrangementet er over!
Du har kanskje gått fjellturer på sommeren og lettere dagsskiturer, men ennå ikke tatt steget for fullt inn i vinterfjellet? Da er dette kurset for deg. Det berører tema som blant annet bekledning, mat og annet utstyr, turplanlegging og å finne fram underveis, hytteliv, nødovernatting, skredfare og førstehjelp. For grundigere innføring i de sistnevnte emnene henvises til spesielle kurs for dette. Denne helga blir det litt-om-alt og en innføring som kan hjelpe deg i gang i vinterfjellet.

Tirsdag 19.1: Vi møtes på TT-brygga i Sandgata fra kl. 18.00 til 21.00, blir kjent og starter teoridelen av kurset med å planlegge helgas tur og gå gjennom blant annet pakking av sekken.

Fredag: Privatbiler fra Trondheim på ettermiddagen til Blokhus og deretter 5 km på ski til Dindalshytta.

Lørdag og søndag blandes så litt teori med mye praksis og sosialt samvær. Ut fra vær og føre velger vi turer fra hytta som passer emnene vi tar for oss. Retur til Trondheim søndag ettermiddag.

Kart: Turkart Snøhetta, eller Turkart Trollheimen eller Norge-serien 10079 Oppdal. Alle 1:50 000. 

Påmelding innen 18. januar.

Maks 10 deltakere.

Pris medlem u/reise kr 1.850,-

Pris ikke medlem u/reise kr 2.150,-

Prisene dekker kursavgift og 2 overnattinger Dindalshytta med enkel varmrett fredag, middag lørdag, frokost og nistepakke både lørdag og søndag.

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i: generelle vilkår fellesturer

 

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73924200
  • E-post: post@tt.no