Armfeldts tilbaketog - den lille turen - F

Fellestur

Fra dato
27. februar 2014
Til dato
28. februar 2014
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Skitur, Fjelltur, Tema
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trøndelag, Sylan / Bealjehkh (se kart)
Dette arrangementet er over!

Dette er turen for dem som ønsker å få med seg historien, spelet og litt av strabasene på ski.

Torsdag: Egen buss fra Trondheim på ettermiddagen til Nordpå fjellstue hvor vi skal overnatte. Ved ankomst får vi servert en deilig middag.

Fredag: Etter at vi har spist frokost og smurt matpakker på Nordpå fjellstue starter vår skitur over Bukkhamaren og ned til Græsli, ca 21 km, ca. 7 t. Om kvelden vil vi overvære Karolinerspelet i Tydal på Brekka bygdetun. Før avreise til spelet blir vi servert middag på Neatun. Maxitaxi fra Græsli til Neatun og fra Neatun til Brekka bygdetun. Middag, transport og billett til spelet er inkludert i prisen. 

Retur til byen med buss etter spelet.

Kart: Norge-serien 10086 Haltdalen

Påmelding innen 3.februar.

Pris medlem m/reise kr 2.545,-.    Pris ikke medlem /reise kr 3.095,-

Denne prisen inkluderer overnatting med middag, frokost og nistepakke på Nordpå fjellstue, turledelse, spelbillett og transport fra Trondheim til Nordpå fjellstue, maxitaxi fra Græsli til Neatun og fra Neatun til Brekka bygdetun og retur til Trondheim etter spelet.

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i:   generelle vilkår fellesturer.

 

Les mer og se film

Armfeldts tilbaketog - den lille turen - F

Dette er turen for dem som ønsker å få med seg historien, spelet og litt av strabasene på ski. Torsdag: Egen buss fra Trondheim på ettermiddagen til Nordpå fjellstue hvor ...

Kontaktinformasjon: