Armfeldts tilbaketog - F

Fellestur

Fra dato
27. februar 2014
Til dato
2. mars 2014
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Skitur, Fjelltur, Helgetur, Tema
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trøndelag, Sylan / Bealjehkh (se kart)
Dette arrangementet er over!

På denne turen følger vi ikke bare i Armfeldts fotspor, men gjør det også vinters tid som også det fatale tilbaketoget fra Haltdalen til Sverige. Dette er en svært krevende tur, skal den kunne gjennomføres er vi avhengig av gode vær- og føreforhold. God trening og skiferdighet kreves.

Torsdag: Egen buss fra Trondheim på ettermiddagen til Nordpå fjellstue hvor vi skal overnatte. Ved ankomst får vi servert en deilig middag.

Fredag: Etter at vi har spist frokost og smurt matpakker på Nordpå fjellstue starter vår skitur over Bukkhamaren og ned til Græsli, ca 21 km, ca. 7 t. Om kvelden vil vi overvære Karolinerspelet i Tydal på Brekka bygdetun. Overnatting på Neatun.  Før avreise til spelet blir vi servert middag. Maxitaxi Græsli til Neatun og t/r Neatun/Brekka bygdetun.

Lørdag: Etter frokost tar vi maxitaxi til Østby hvor vi følger langs Karolinerleden til Storerikvollen som er selvbetjent, 23 km, ca. 7 t.  

Søndag: Fra Storerikvollen til Rundhøgen, 20 km, ca. 7 t. Retur med maxitaxi fra Rundhøgen med ankomst Trondheim tidlig kveld.

Kart: Norge-serien 10086 Haltdalen, 10087 Sylan og 10092 Åre. Alle 1:50 000.

Maks 14 deltakere.

Påmelding innen 3.februar.  

Pris medlem m/reise kr 4.100,-       Pris ikke medlem m/reise kr 4.600,-

Disse prisene dekker overnatting med middag, frokost, nistepakke/termos på Nordpå fjellstue, Neatun og Storerikvollen, samt spelbillett, turledelse og all transport som egen buss fra Trondheim til Nordpå fjellstue, maxitaxi Græsli til Neatun, t/r Neatun/Brekka Bygdetun, maxitaxi Neatun til Østby og maxitaxi fra Rundhøgen til Trondheim.

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i:   generelle vilkår fellesturer.

 Les mer og se film

 

Armfeldts tilbaketog - F

På denne turen følger vi ikke bare i Armfeldts fotspor, men gjør det også vinters tid som også det fatale tilbaketoget fra Haltdalen til Sverige. Dette er en svært krevende ...

Kontaktinformasjon: