Løpetur på kjente og ukjente stier opp Ilabergan

Fellestur

Dato
9. august kl. 18:30 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Fottur, Løpetur
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Våttåkammen og Geitfjellet er lett tilgjengelige topper fra Trondheim sentrum, men visste du at det finnes mange forskjellige stier og ruter opp til toppen? Denne kvelden skal vi løpe på kjente og ukjente stier opp til to av Trondheims mest besøkte topper. Turen har en del høydemeter. Til gjengjeld får du oppleve en fantastisk utsikt over Trondheim, Fosen og Trondheimsfjorden.

Dette er en tur for deg som har løpt noe i marka før, men som ønsker å bli kjent med nye stier og løpe sammen med andre som liker terrengløping.

Turen vil ta ca 1,5 time på kupert og variert sti. Vi prøver å finne et felles tempo som passer alle i gruppa og som gjør at vi kan prate sammen og se oss om underveis. Samtidig krever turen en viss form. Du bør klare å løpe 1 til 1,5 time sammenhengende på asfalt eller i terrenget.

Oppmøte kl. 18:30  ved Ilabekken rett bortenfor Hanskemakerbakken 9. Nærmeste bussholdeplasser er Hanskemakerbakken eller Ila. Turen vil bli lagt opp slik at vi starter og slutter samme sted.

Utstyr: Løpesko med godt grep (eks terrengløpesko), klær etter vær og en lett løpesekk/vest/belte med vann, næring og vindjakke.

Det er gratis å delta på dette arrangementet. Det er ingen begrensning på antall påmeldte, men meld deg gjerne på via påmeldingslinken på siden. 

Løpetur på kjente og ukjente stier opp Ilabergan

Våttåkammen og Geitfjellet er lett tilgjengelige topper fra Trondheim sentrum, men visste du at det finnes mange forskjellige stier og ruter opp til toppen? Denne kvelden skal vi løpe på ...

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73924200
  • E-post: tt@dnt.no