Løpetur i Bymarka nord

Fellestur

Dato
24. mai kl. 19:00 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Fottur, Løpetur
Arrangører
Trondhjems Turistforening, TT Fjellsportgruppa
Dette arrangementet er over!

Tirsdag 24.mai er det duket for ny terrengløpetur med TT og TT Fjellsportgruppa, og denne gangen legger vi turen til nordre del av Bymarka. Bli med og ønsk våren velkommen til Bymarka! 

Vi starter ved Ferista og løper rundt Geitfjellet, og legger deretter turen over Bakarsæterhaugen. Når vi kommer til Høvringberget følger vi Gammelstien, og runder så over Lavollhøgda før vi tar turen om Baklidammen og tilbake til Ferista. Dette blir en fin runde på ca. 10km langs grus- og skogssti. Det er snøfritt i marka, men noe fuktig.

Oppmøte ved Ferista kl.19. Vi regner med å bruke opp mot 1,5 time på løypa.

Dette er en tur for deg som har løpt noe i marka før, som ønsker å bli kjent med nye stier og løpe sammen med andre som liker terrengløping. Vi prøver å finne et felles tempo som passer alle i gruppa og som gjør at vi kan prate sammen og se oss om underveis. Samtidig krever turen en viss form. Du bør klare å løpe 1 til 1,5 time sammenhengende på asfalt eller i terrenget. 

Utstyr: Løpesko med godt grep (eks terrengløpesko), klær etter vær og en lett løpesekk/vest/belte med vann, næring.

Det er gratis å delta på dette arrangementet. Det er ingen begrensning på antall påmeldte, men meld deg gjerne på ved å følge lenken:

Turen starter og slutter på samme sted. Nærmeste bussholdeplasser er Sverresborg ved Byåsen Butikksenter.

Denne løpeturen er den andre av i alt tre stiløpeturer som TT arrangerer sammen med TTFnå i vår. Tirsdag 7.juni står stiene i Bymarka sør for tur.

 

Kontaktinformasjon:

  • Roar Ørdal