Oppstartsdugnad på Sculzhytta 13. - 17. juni 2022 med overnatting og tur til og fra Ramsjøhytta

Dugnad

Fra dato
13. juni kl. 18:00
Til dato
17. juni kl. 15:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Dugnad, Rydding, Rydde, Male, Fikse, Ordne, Re, Vaske, Rake, Vasking
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Sylan / Bealjehkh (se kart)

Velkommen til dugnad

Velkommen til norges minste, nordligste og mest miljøvennlige betjente turisthytte! Schulzhytta er bygd i 1948, og ligger i den vakre Skarvan og Roltdalen nasjonalpark.

Før den betjente sessongen starter skal vi gjøre hytta klar til sesongen 2022. I tillegg starter dugnaden med en hyggelig overnatting og tur fra Ramsjøhytta hvor det er anledning til å ta en titt på den nye Ramsjøhytta som åpner i sommer. 

 

Arbeidsoppgaver

Vi trenger hjelp av folk som vil være med å rundvaske hytta, re opp senger, rydde og ordne og rydde rundt husene. Vi skal vaske og rydde over alt. I tillegg skal vi grave ett stort eller flere hull for å gjøre plass for nødvendige ærend i hyttas utedo. Vi skal også ta imot og bære inn matvarene som kommer oppover med helikopter for å glede gjester gjennom årets sessong. Erfaringsmessig vil forskjellige andre oppgaver også dukke opp underveis.

 

Reise / oppmøte

Deltagerne tar en fantastisk omvei for oppmøte ved Schulzhytta denne gangen. Dugnaden har oppmøte ved Ramsjøhytta mandag kveld med overnatting til tirsdag. Deretter går deltagerne sammen med dugnadsleder Mari inn til Schulzhytta (ca 15km) etter frokost.

Du kan kjøre selv til parkeringsplassen for Ramsjøhytta eller si ifra om du ønsker samkjøring eller har plass til å ta med noen. Retur fra Schulzhytta til parkering i Skarpdalen (ca 20km) blir fredag ca kl 13. (Vanskelig å gi nøyaktig tid på returen.)

 

Ta med

Ta med arbeidsklær, de turklærne fjellet krever, toalettsaker og lakenpose eller sengeklær (laken, dynetrekk og putetrekk).

 

Dugnadsleder

Dugnaden ledes av vertinne Mari

Oppstartsdugnad på Sculzhytta 13. - 17. juni 2022 med overnatting og tur til og fra Ramsjøhytta

Velkommen til dugnad Velkommen til norges minste, nordligste og mest miljøvennlige betjente turisthytte! Schulzhytta er bygd i 1948, og ligger i den vakre Skarvan og Roltdalen nasjonalpark. Før den betjente ...

Kontaktinformasjon: