Oppstartsdugnad på Jøldalshytta 14. - 17. juni 2022

Dugnad

Fra dato
14. juni kl. 08:45
Til dato
17. juni kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer, Fjellsportinteresserte
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trollheimen (se kart)

Sommersesonger nærmer seg, og det er en del oppgaver som skal utføres før denne flotte betjente hytta åpner 17. juni. Vi trenger hjelp til å vaske og rydde både ute og inne. Hytta skal rundvaskes og det skal skiftes på sengene. Portene skal hektes på, gjerdene skal rettes opp og benker og bord skal oljes. Det kommer også traktorlass med forsyninger, og disse skal tømmes og bæres på plass. Ettermiddasgturer i det vakre vårfjellet blir det også mulighet til. Alle med arbeidslyst og motivasjon har nå muligheten til å delta på en sosial dugnad på den flotte Jøldalshytta lengst øst i Trollheimen.

Deltakerne får rikelig med sunn kost, og losji i lange, breie senger. Transporten skjer med privatbiler i regi av TT, med avreise fra TT-brygga tirsdag morgen kl 9, retur fredag ettermiddag. Det er 5 km å gå innover langs en vakker setervei fra parkeringa på Kleva til hytta. Ta med arbeidsklær for alle værforhold, toalettsaker og lakenpose/sengklær. 

Dugnaden ledes av vert Karl Olav Mærk. 

 

Oppstartsdugnad på Jøldalshytta 14. - 17. juni 2022

Sommersesonger nærmer seg, og det er en del oppgaver som skal utføres før denne flotte betjente hytta åpner 17. juni. Vi trenger hjelp til å vaske og rydde både ute og inne. ...

Kontaktinformasjon: