Tak- og naustdugnad på Storerikvollen 27. juni til 1. juli 2022 FLYTTAT TIL RAMSJØHYTTA!

Dugnad

Fra dato
27. juni kl. 08:45
Til dato
1. juli kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Dugnad, Snekring, Graving, Bæring, Stillasbygging, Taklegging, Sjauing
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Sylan / Bealjehkh (se kart)
Dette arrangementet er over!

På Storerikvollen må vi reparere taket på sjølhusholdet. Det er best å gjøre det før mygga, knotten og kleggen kommer, så vi tar det tidlig på sesongen. Her skal vi legge knottplast, isolasjon og torv på begge sidene av taket. Bli med å jobb med fantastisk utsikt mot Storsylen!

Vi skal også sette opp et nytt naust 800 meter fra hytta. Det nye naustet skal ligge rett ved det gamle, og vi skal grave ut tomta for hand. Torva legger vi til side, for den skal brukes på taket på nynaustet. Reisverket til det nye naustet ligger ferdigprodusert på Rønningen, så vi skal ha med oss det byggesettet oppover. Vi skal bruke så mye som mulig av den gamle bordkledninga fra dagens naust, Når det nye naustet står ferdig, skal vi rive det gamle. 

Tilsammen trenger vi en stor gjeng, så alle som har lyst til å ta i et tak, er hjertelig velkomne. Vi lover strålende bevertning på den betjente hytta! Vi kjører fra TT-brygga i Sandgata 30 mandag morgen kl 8.45, og parkerer på indre parkering i Sankåvika. Så går vi de siste 2,5 km inn til hytta. Ta med arbeidsklær og skotøy til alle værforhold, toalettsaker og lakenpose eller sengetøy. Vi returnerer til Trondheim fredag ettermiddag. Ta kontakt om du har spørsmål. Eskil Følstad 99235377 og Jostein Gravås 95174268.

Dugnaden blir leda av Eskil Følstad og Jostein Gravås. 

Tak- og naustdugnad på Storerikvollen 27. juni til 1. juli 2022 FLYTTAT TIL RAMSJØHYTTA!

På Storerikvollen må vi reparere taket på sjølhusholdet. Det er best å gjøre det før mygga, knotten og kleggen kommer, så vi tar det tidlig på sesongen. Her skal vi legge knottplast, ...

Kontaktinformasjon: