Avlyst Mini-friluftsskole i Bymarka 15.-18.august

Arrangement

Fra dato
15. august kl. 08:30
Til dato
18. august
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, Dnt-Skolefri, 5-7-Klasse, Hverdagsfriluftsliv, Friluftsskole, Rønningen,
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Turkode
42013
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Lær deg alle Lars Monsen-triksene og mye mer i løpet av 5 aktive, sosiale og morsomme dager i Bymarka.

Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom mellom 10–13-år. Målet med friluftsskolen er å skape et positivt og lystbetont ferietilbud i nærmiljøet som skal legge grunnlag for varige friluftsvaner. Denne uka arrangerer vi en friluftsskole som er en dag kortere enn de andre friluftsskolene, og uka før skolestart. 

Program for uken:

NB! Oppmøte hver dag i Granåsen kl 08:30, henting samme sted kl 15:30.

Mandag: Vi begynner med noen enkle navneleker på parkeringsplassen, før vi går samlet til leirstedet. Dagen brukes til på å rigge opp leirplassen som vi vil bruke resten av uka. Hvis det blir tid, legges det tilrette for opplæring i bruk av øks, kniv og sag. Felles retur til parkeringsplassen.

Tirsdag: Fokus for dagen er allemannsretten gjennom quiz og lek. Bålmatkurs som resulterer i en tre-retters felles lunsj.

Onsdag: I dag er det orientering som står på planen. Vi går gjennom grunnleggende orientering og drar på en o-ekspedisjon utenfor stiene i Bymarka.

Torsdag: Vi bruker kunnskapen vi lærte om orientering til å finne en ny og spennende vei opp til Rønningen. Felles lunsj, aktiviteter og leker, før retur til Granåsen.

NB! Endringer i programmet kan forekomme på grunn av vær og andre forhold.

Bli med på sommerens store opplevelse du også!

Sted: Rønningen i Bymarka
Pris:
Kr 550,- for DNT-medlem/kr 850,- for ikke-medlem.  

Du kan lese mer om medlemskap i DNT her.

Prisen inkluderer opplæring i friluftsliv, diplom ved gjennomført friluftsskole, varm lunsj tirsdag, middag torsdag og hvaregrøt fredag. Det er med egne ledere som følger deltakerne hele tiden og gjennomfører aktiviteter underveis på campen.

Denne turen har noen subsidierte deltakerplasser for deg som ønsker å delta men ikke har økonomisk kapasitet. Send en mail til silje.fossen@dnt.no. Forespørselen behandles konfidensielt.

Smittevernstiltak på turer og hytter
Deltakere må selv være med å ta ansvar for å overholde god avstand til hverandre og ellers ta hensyn slik at det er god plass og god køkultur på tur. 

Våre campledere er godt informert om tiltakene og vil hjelpe deltakerne å få en tur som i hovedsak er preget av turopplevelsene i en romslig og sikker atmosfære og ikke Covid 19.

Se FHIs temaside for koronavirus

Mer informasjon sendes til de påmeldte.

 

 

Mini-friluftsskole i Bymarka 15.-18.august

Lær deg alle Lars Monsen-triksene og mye mer i løpet av 5 aktive, sosiale og morsomme dager i Bymarka. Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom mellom ...

Kontaktinformasjon: