Familiecamp på Jøldalshytta i Trollheimen

Arrangement

Fra dato
17. juli kl. 08:00
Til dato
22. juli
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Arrangement, Familieleir, Familiecamp, Trollheimen, Turkatalog2022_Familietur
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trollheimen (se kart)
Turkode
41000

Hva er vel bedre enn 6 dager med ulike aktiviteter, turer, lek og moro for hele familien og andre barnefamilier på idylliske Jøldalshytta?

Jøldalshytta ligger i fantastiske omgivelser og er svært godt egnet for barnefamilier. Det er ca. 4 km å gå eller sykle på fin setervei inn til hytta fra parkeringsplassen på Kleva (Jølhaugen).

På campen blir det tilrettelagt for mye lek og moro. Det blir hver dag arrangert ulike fjellturer i nærområdet og aktiviteter, både underveis på turene og rundt hytta. Den store steinen på Langfjellet, Ondusfjellet og Gråfjellet, brua ved stiskillet Geithetta / Svartådalen mot Trollheimshytta, fossen og Tullhaugan er fine turmål som kan brukes iløpet av uka. Vi legger opp til aktiviteter som natursti, fisking, padling/roing, garnsetting, sløying av fisk, slakk line, ulike gjemselstyper, ballspill, popcorn på bål, tauaktiviteter, eventyrstund og bading. 

Les mer om Jøldalshytta her

Priser er i henhold til TT`s prisliste for betjente hytter:

Barn medlem: kr 1600,-
Barn ikke-medlem: kr 2500,-

Ungdom (13-26 år) medlem: kr 2750,-
Ungdom (13-26 år) ikke-medlem: 4000,-

Voksen medlem: kr 4950,-
Voksen ikke-medlem: kr 6950,-

Beløpet betales direkte på hytta.

Alle måltider, overnatting og turledere/aktivitører er med i prisen! Dette er et unikt tilbud for de påmeldte barnefamiliene.

Støtt Trondhjems Turistforening sitt tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0–12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1350,- Du kan lese mer om medlemskap her.

Denne turen har noen subsidiere deltakerplasser for deg som ønsker å delta men ikke har økonomisk kapasitet. Send en mail til silje.fossen@dnt.no. Forespørselen behandles konfidensielt.

Smittevernstiltak på turer og hytter

Deltakere må selv ta ansvar for å overholde god avstand til hverandre og ellers ta hensyn slik at det er god plass og god køkultur på hyttene og på tur. 

Våre turledere og hyttevertskap er godt informert om oppdaterte tiltak når sommeren kommer, og vil hjelpe dere å få en tur der det er turopplevelsene som preger campen, og ikke Covid-19.

Se FHIs temaside for koronavirus

Mer informasjon sendes til de påmeldte.

NB! Hver enkelt foreldre vil ha ansvar for sine barn under campen! Det vil være aktivitetsledere på hytta som organiserer aktiviteter daglig for de påmeldte familiene.

Familiecamp på Jøldalshytta i Trollheimen

Hva er vel bedre enn 6 dager med ulike aktiviteter, turer, lek og moro for hele familien og andre barnefamilier på idylliske Jøldalshytta? Jøldalshytta ligger i fantastiske omgivelser og er svært godt egnet for ...

Kontaktinformasjon: